Stars

Severina oduševila šarenim, skupocjenim stylingom - evo što nosi i koliko to vrijedi

Posljednje Severinino izdanje nikako ne može proći nezamijećeno

Iako u posljednje vrijeme nije toliko aktivna na društvenim mrežama te je odlučila pratiti samo jednu osobu - svog supruga Igora Kojića, kad Severina nešto objavi to postane hit. Tako je bilo i sa setom fotografija koje su snimljene u Sarajevu. 

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Uz slike u šarenoj haljini, šarenim cipelama i sa zelenom torbicom, Seve je napisala ''Kad sat zazvoni na kuli, kraj Begove džamije...'', stih pjesme Crvene jabuke, uz što je stavila svoje prepoznatljive hashtagove #volimštosevolimo i #ljubavseljubavljuvraća. Uvijek modno osviještena pjevačica je za ovu priliku odabrala haljinu na bretele modne marke Tibi čija je cijena 1350 dolara odnosno 8640 kuna na stranici Net-a-porter.
 | Autor: printscreen/Net a porter printscreen/Net a porter

Možda vas zanima Ovo su najdraže cipele Nine Badrić iz kojih se ne skida već neko vrijeme Rubrika Moda Moda

Uz svjetlucavu šarenu haljinu kombinirala je iste takve štikle brazilskog dizajnera Alexandrea Birmana od 671 euro, koje su trenutno 50 posto snižene na stranici Farfetch i cijena im je 336 eura, to jest 2498 kuna. 
 | Autor: printscreen/Farfetch printscreen/Farfetch

Cijelokupni styling zaokružila je Chloé zelenom torbicom koju nam je predstavila na Sarajevo film festivalu ranije ovog mjeseca. Cijena Nile modela iznosi 1190 eura - 8845 kuna. 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0