Stars

Severina danas slavi 49. rođendan, a u Zagreb je došao i njezin suprug Igor Kojić

  • Tko bi rekao da Severina danas slavi 49. rođendan te da je samo godina dijeli od pedesete? Nama se čini kao da Seve nikada ne stari
  • Dan prije Severininog rođendana njezin suprgu Igor Kojić viđen je u šetnji Zagrebom i to širokog osmijeha
  • Dobiva li ljubavna sapunica novi rasplet događaja? Sprema li se pomirba ili su neki drugi razlozi u igri?

Severina odavno više ne pjeva "Lete mi lete tridesete", a jučer nas je objavom na Instagramu podsjetila da je na pragu pedesete, napisavši:

"Draga moja 48., adio... Sutra te mijenja 49. Draga moja 49., sidi malo, da nas dvi proljudikamo. Molim te, nemoj se zavarati mojom dječjom razdraganošću i pomisliti da ćeš me lako prijeći... Neke tvoje "zle" prethodnice su mi ipak nesebično "poklonile" puno svega i svačega ne baš lijepoga, koje neki zovu "iskustvo"... Tako da... molim te, ne maši mi sa svojim brojkama, imaj na umu da sam svaku tvoju "zlu" prethodnicu lijepo dočekala i otpratila, kao što ću i tebe... ako bude potrebe. Mada je bilo puuuno više dobrih godina. Ako budeš dobra, bit ću ti najbolja prijateljica i riješit ću sve tvoje probleme, samo se ti meni opusti i pusti mene da sve odradim. Što bi rekao Alan Ford: "I prije smo imali problema pa ih nismo riješili." Budi mi vesela, pleši sa mnom, pjevaj, budi sretna, bezbrižna, voljena i voli i potrudi se svojom mudrošću i pameću raspetljat kriznu situaciju... Mimo svih prepreka. Ti znaš koju ... Jer ja ne odustajem i nijedna godina mi nije uzela nadu i vjeru u dobro, mada su se neke, priznajem, svojski trudile... Pa ti savjetujem da ni to ne pokušavaš... Samo se smij svaki dan (kao na ovoj fotki) i sve će biti u redu. Okej?
Ne daj se, 49-to 💪🏻
Pozdrav generaciji 1972."

Severina je danas slavljenica, a javnosti nisu poznati njezini planovi - hoće li biti nekog privatnog slavlja ili će se u vrijeme svjetske pandemije čekati neki bolji trenutak?

Iako, u zraku je jedna druga priča. Unatoč turbulentnom odnosu supružnika, Severine i Igora Kojića, te nagađajima o razvodu, Kojić je jučer viđen kako šeta centrom Zagreba i to u prilično dobrom raspoloženju. Budući da Severina danas slavi rođendan, prilično je moguće da je u Zagreb stigao kako bi sa svojom suprugom obilježio važan datum.

Je li na pomolu pomirdba i nova šanša ljubavi? Ili su u igri ipak neki drugi razlozi...

Neki mediji pišu da Severina i Igor "peglaju" narušene bračne odnose uoči presude oko skrbništva nad sinom kojeg pjevačica ima s Milanom Popovićem. Kako doznaju 24sata sa splitskog Županijskog suda, presuda o Severininoj žalbi prema kojoj dijete živi s ocem Milanom Popovićem očekuje se do kraja svibnja.

Severina i Igor se više ne prate ne Instagramu, je li to znak da je braku ipak došao kraj?

Podsjetimo, početkom travnja Kojića su vidjeli kako iseljava iz Severinog stana u Zagrebu, iznosio je kofere i odijela te su tada mnogi zaključili da to predstavlja konačan razvod braka. Par se tada o svom razlazu nije oglasio, a jedini koji je komentirao navode o njihovom odnosu bio je Igorov otac Dragan Kojić Keba, izjavivši kako su Seve i Igor "odrasli ljudi koji valjda znaju što rade".

Možda vas zanima Konačni kraj braka? Kojića su vidjeli kako iseljava iz Severinog stana u Zagrebu, iznosio je kofere i odijela Rubrika Stars Stars

Da ljubavi dolazi kraj, mediji su već počeli pisati nakon što je Severina tijekom pandemije napustila kuću Kojićevih u Beogradu te se sama vratila u Zagreb. Igor je ostao u Beogradu, a par otad nije viđen zajedno u javnosti.

Čak su protekle blagdane proveli razdvojeni, što je još više pokrenulo glasine kako je par u tajnosti odlučio zaključiti brak. Severina je, naime, Božić provela sa sinom, a Igor je u to vrijeme bio na putu, a i Uskrs je također Severina provela u rodnom Splitu daleko od supruga.

Dakle, zajedno već nisu viđeni dugo vremena, a znači li Kojićev posjet Zagrebu zajednička proslava rođendana, prelaženje bračnih prepreka i ponovni početak ili neki drugi, manje lijepi i romantični razlozi? 

Nama se ipak više sviđa verzija u kojoj su Severina i Igor dali novu šansu ljubavi...

 

 

Maja Šuput u svom prvom javnom nastupu nakon poroda za novi broj miss7 magazina otkriva otkud je došla ideja da se sin zove Bloom

Photo: Pixell/PIXELL

Komentari 0