Stars 14. prosinca 2019.

Seve se ne predaje: pjevačica povukla novi potez u borbi za sina Aleksandra

Pixsell/Sanjin Strukic.
 • Prema očekivanju bitka između pjevačice i bivšeg supruga Milana Popovića se nastavlja
 • Severina je podnijela čak dvije žalbe na presudu suda koji je skrbništvo nad Aleksandrom dodijelio ocu
 • Njezin odvjetnički tim poziva se na UN-ovu Konvenciju o pravima djeteta. Kako će ovo završiti?

Moglo se i pretpostaviti da odluka Općinskog građanskog suda u Zagrebu koji je u slučaju koji se vodio između Severine Kojić i njezinog bivšeg supruga Milana Popovića oko skrbništva nad njihovim maloljetnim sinom Aleksandrom, a koji je završio u korist oca neće proći samo tako, bez daljnje bitke pjevačice sa srpskim tajkunom.

Možda vas zanima... Što misliš, troši li više kalorija 2 sata shoppinga, 8 sati spavanja ili 1 sat power joge? Rubrika Life&style Life&style

Jutarnji list tako saznaje da je njezin odvjetnički tim podnio dvije žalbe na presudu suda, a podnesen je i zahtjev za određivanje privremene mjere da otac ne smije dijete odvesti iz Hrvatske. U žalbi sročenoj na tridesetak stranica očito se vrlo detaljno obrazlaže zašto presudu po kojoj mali Aleksandar mora živjeti s ocem treba ukinuti. Glavni argument je izgleda taj da sud nije poštivao djetetovu želju. Tvrde da dječak ima pravo znati gdje će živjeti (Milan Popović osim nekretnine u Zagrebu posjeduje i više nekretnina van Hrvatske) ,te kako ga se prema Konvenciji UN-a o pravima djeteta treba pitati za mišljenje te ga upoznati sa svim pitanjima koja se odnose na njegov život, prenosi Jutarnji list. 

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Premda će viši sud razmotriti Severininu žalbu, no ona ne odgađa izvršenje sudske presude i pjevačica je mora poštovati. Šteta je što se roditelji ne mogu dogovoriti izvan sudnice o sudbini djeteta; javnost sada prati sudsku bitku koja se nastavlja, no znamo samo ove "vidljive" aspekte slučaja. Bilo bi zanimljivo čuti mišljenje socijalnih radnika koje je pridonijelo sudskoj presudi, no oni moraju šutjeti.

 • Važna obavijest
  Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
 • erik

  fali 15000 kuna mjesecno?
 • erik

  sve je to kako je napisano ,ali vrag je u detalju ,,a to je da dijete od 12 godine moze reci gdje zeli zivjeti