Stars

Seks i grad bez Sarah Jessice Parker?! To se gotovo dogodilo!

Glumica je priznala kako joj se ideja o snimanju serije na prvu nimalo nije svidjela, a serija bez nje nikada ne bi bila ista

Seks i grad jedna je od onih serija bez kojih ne možemo ni zamisliti popularnu kulturu - osvojila nas je već prvom epizodom, ali izgleda da nije imala isti učinak na sve. Vjerovali ili ne, Sarah Jessica Parker je nakon snimanja pilot epizode htjela odustati od svega i molila je da daju ulogu nekome drugome. U intervjuu za časopis People priznala je kako je čak i zaboravila da je snimila pilot sve dok ju na cesti nije zaustavio obožavatelj. Tada ju je uhvatila panika, no ne zbog toga što joj se serija nije sviđala, već zato što se bojala obaveza.

 | Autor: themoviedb.org themoviedb.org

"Nisam bila sigurna želim li to napraviti i pitala sam se postoji li način da sve izbjegnem?", priznala je Parker. "Našla sam se s agentima u Los Angelesu i pitala ih je li moguće da sad to ne snimam, jer sam htjela nastaviti raditi na filmovima i kazališnim predstavama. Mislila sam kako će mi ova serija potpuno promijeniti život i "zarobiti" me obavezama. 

Ovo nije prvi put da je Sarah otvoreno progovorila o svojim dvojbama oko snimanja Seks i grada. Glumica je već prošle godine u intervjuu za E! Online priznala da ispočetka nije htjela tu ulogu, iako joj se svidio scenarij i snimila je pilot. Nekoliko mjeseci poslije, kad je saznala da Seks i grad nastavlja sa snimanjem, željela je pobjeći od te obaveze, jer se nije htjela vezati samo za jednu ulogu i uživala je u svom dotadašnjem načinu života. Na sreću, izvršni direktori HBO-a nisu joj dali da ode, jer nisu htjeli nikoga drugoga u glavnoj ulozi.

 | Autor: themoviedb.org themoviedb.org

Od tada je sve teklo glatko i Parker je priznala kako nikada više nije htjela otići iz serije.

"Lako su me nagovorili i čim sam prvi dan otišla na set, više se nisam ni osvrnila. To je bilo najsretnije, najproduktivnije i najispunjenije profesionalno iskustvo u mom životu", izjavila je glumica.

 

Photo: themoviedb.org

Komentari 0