Stars

Šeherezada i Onur dobili su treće dijete, dvojici sinova, Aliju i Hanu, pridružila se i kći Leyla

  • Bergüzar Korel i Halit Ergenc, poznatiji kao Onur i Šeherezada, postali su roditelji po treći put
  • Nakon dva dječaka stigla im je djevojčica koju su nazvali Leyla
  • Iako su vezu započeli pod kontroverznim okolnostima, njihova ljubav traje već 15 godina

Bergüzar Korel Halit Ergenc postali su roditelji po treći put. Na svijet je stigla njihova kćerkica kojoj su nadjenuli ime Leyla. Osim nje, imaju i dvojicu sinova, jedanaestogodišnjeg Alija i jednogodišnjeg Hana.

Glumci, 38-godišnja Bergüzar i 50-godišnji Halit, poznatiji su kao Onur i Šeherezada, prema likovima koje su utjelovili u popularnoj turskoj sapunici, Tisuću i jedna noć.

Ovaj glumački par upoznao se upravo na snimanju serije, a svoju su vezu započeli na kontroverzan način. Halit je tada bio u braku s glumicom Gizem Soysaldi, a zatim je zatražio razvod. Ona je tada bila trudna i odlučila je pobaciti. Berguzar je također šokirala javnost i ostavila svog zaručnika. Ipak, njihova ljubav traje i godinama kasnije, a ne smeta im niti 12 godina razlike između njih.

Glumica je po treći put trudna ostala usred snimanja novoga projekta i to nakon trogodišnje pauze pa se suradnja, na njezinu žalost, ipak morala odgoditi.

Možda vas zanima Omiljeni turski par to je priželjkivao: Šeherezada i Onur otkrili spol svog trećeg djeteta Rubrika Stars Stars

Međutim, želju za proširenjem obitelji nisu skrivali pa se glumica, kako je često isticala, s guštom posvetila sinovima i čuvanju trudnoće.

Kad je saznala da im dolazi djevojčica, bila je zadovoljna što će se odnos snaga u njihovoj kući promijeniti.

Možda vas zanima Nezamislivo, ali 'Šeherzadu' vrijeđaju zbog izgleda nakon trudnoće. Spremno im je odgovorila Rubrika Stars Stars

Unatoč nezgodnom početku, simpatije publike nisu izgubili, a osim po već spomenutim ulogama po kojima ćemo ih pamtiti zauvijek, odigrali su i druge jednako velike.

Ergenc je tako, nakon Tisuću i jedne noći utjelovio Sulejmana Veličanstvenog, a Bergüzar je dobila glavne uloge u još tri popularne turske serije.

 

Photo: Instagam

Komentari 0