Stars

Saznaj koje su zvijezde biseksualne

Među one koji ne prave razliku jesu li s muškarcem ili ženom nedavno se objavom na Twitteru svrstao i Aaron Carter, bivša pop zvijezda devedesetih. Fanovima i ostatku svijeta otkrio je da je zapravo biseksualac - dobar povod da se prisjetimo i drugih celebrityja koji su to već učinili

Iako ga pamtimo najviše kao mlađeg brata Nicka Cartera iz Backstreet Boysa, Aaron Carter se tijekom godina itekako pobrinuo da mediji o njemu pišu. Bilo da je riječ o problemima s anksioznošću, (za sad dokazano) lakim drogama, i općenito nepromišljenom ponašanju. Spada li i nedavna objava na Twitteru u ovo posljednje ili je samo Aaronov vapaj za još malo medijske pozornosti? Djeluje kao iskrena ispovijest.. Aaron je objavio post u kojem je priznao kako mu se od 13. godine života sviđaju i dečki i cure: "Moram reći nešto što smatram da je bitno za moj identitet i što mi je bilo teret više od pola mog života... Nakon veza s djevojkama, sa 17 godina sam se upustio u odnos s čovjekom s kojim sam kasnije i surađivao."  O kome je točno riječ, Aaron nije želio otkriti. 

Mnoge zvijezde iz razumljivih razloga šute o svom seksualnom životu. Svatko razuman intimu želi zadržati za sebe, posebno ako je riječ o seksualnim afinitetima koji su "drukčiji". Poznati moraju štiti sliku koju javnost o njima ima i sigurno nijedan menadžder boy banda ili pop pjevača ne bi svom štićeniku, kojeg obožavaju milijuni curica diljem svijeta, savjtovao da prizna kako, gle čuda, voli i dečke. No, kad netko ima 29 kao Aaron danas i nije više nekakva zvijezda...

 

Deep thoughts with @drakebell 🤔#supergirlpro

A post shared by Aaron Carter (@aaroncarter) on

Osim Aarona, i brojne druge zvijezde su priznale da svoju biseksualnost, te su i dalje ostale jednako omiljene u javnosti:

Angelina Jolie: Kada su lijepu glumicu u jednom intervjuu 2003. godine pitali je li biseksualna, ona im je sa smiješkom odgovorila: „Naravno.“ Nitko o tome nije postavljao dodatnih pitanja, a Angie je u međuvremenu postala i majka i supruga Brada Pitta. Sada kada je ponovno singl, tko zna. Možda se lijepa glumica skrasi s nekom djevojkom.

Amy Winehouse: Nikad prežaljena glazbena diva je također bila biseksualna. U jednom intervjuu nedugo prije njezine smrti pjevačica je izjavila: „Da, također volim i žene. Bila sam u vezama sa ženama, ali to ne znači da ne volim više Blakea.“  | Autor: Getty Images Getty Images

Billie Joe Armstrong: Frontmen  grupe Green Day je rekao u jednom intervjuu 1995. godine: „Vjerujem da sam oduvijek bio biseksualan. Iskreno govoreći, mislim da su ljudi rođeni biseksualni, ali ih kasnije roditelji ili društvo natjeraju da biraju prema čemu će se orijentirati. U našu glavu je biseksualnost usađena kao loša i tabu. Ali to nije ništa loše, naprotiv: to je nešto predivno!“

Cary Grant: Holivudska legenda se nikada nije javno izjasnila o navodnoj biseksualnoj orijentaciji, ali njegove dvije žene i bliski suradnici su to itekako znali. Između njegova dva braka živio je s glumcem Randolphom Scottom 12 godina. Grant je stekao svjetsku slavu zbog filmova „Charade“ uz legendarnu Audrey Hepburn i „Drž'te lopova“ uz prekrasnu Grace Kelly te će općenito bio san mnogih žena. 

Cynthia Nixon: Glumica kultne serije „Seks i grad“ je već 10 godina u vezi s Christine Marinoni, ali prije toga bila je s profesorom engleskog i fotografom Dannyjem Mozesom s kojim ima kćer i sina. Njezina seksualna orijentacija nije nimalo naškodila ulozi pomalo neurotične Mirande. Dapače, Miranda još za vrijeme popularnosti serijala i filma obznanila svoju vezu s Christinom.

 

#CynthiaNixon#sexandthecity #satc

Objavu dijeli CynthiaNixon (@cynthianixonfans)

Kesha: U intervjuu za Huffington Post, pjevačica je rekla da joj uopće nije stalo do spola, nego do samog čovjeka. „Volim ljude, a ne njihov spol. Radi se o duši osobe s kojom ste zajedno!“ Nakon problema i poremećaja u ishrani, nadamo se da će se Kesha skrasiti s nekom dražesnom curom ili dečkom, što god.

Cara Delevingne: Engleska manekenka senzacionalnih obrva svoju je prvu ozbiljniju vezu javnosti obznanila prije više od dvije godine. Tada je hodala s cool francuskom glazbenicom St. Vincent. Kada su nakon godinu i pol njih dvije prekinule, mediji su šuškali da je svaka nova pjesma koju je St. Vincent izbacila bila o njenom odnosu s Carom. E da, i prije Care St. Vincent je hodala s još jednom slavnom curom - Kristen Stewart.

Sia: Australska pjevačica i kantautorica (Chandelier, Wild Ones, Cheap Thrills ) komentirala je svoju biseksualnost putem Twittera 2013. godine: „ Ja sam queer, ali ne smatram se lezbijkom jer sam uglavnom bila u vezama s muškarcima. Ali i sa ženama." Ova sjajna kantautorica i dalje osvaja glasom, i doista nam nije bitno voli li više žene ili muškarce. 

Photo: Getty Images

Komentari 0