Stars

Sasvim gola pred objektivom u 45-oj

I sasvim veličanstvena! Sofia Vergara se obnažila za naslovnicu ženskog magazina i sigurno će te zanimati kako izgleda i što je njezin preseksi suprug rekao na to

Zvijezda serije 'Moderna obitelj', 45-godišnja Sofia Vergara, bez krpice na sebi je stala pred objektiv, a rezultat je, moramo li uopće reći, veličanstven. Ipak, Sofia govori da nije, niti treba biti savršena:

"Imam 45 godina. Sve i da želim, u ovoj dobi ne možeš biti savršen. Mislim, nije da to mrzim niti me to uzrujava, to je jednostavno stvarnost. Mijenjamo se. I primijećujem da se ja mijenjam".  

 | Autor:

Dodala je kako je rekla svom PR agentu da je prestane gurati u projekte u kojima mora pokazivati tijelo: "Navršit ću 45 godina! Pusti me da starim s dostojanstvom, a on mi je rekao da izgledam kao da sam u dvadesetima. Ali, znate što, ne izgledam. Moja koža je drukčija. Da mi je netko prije rekao da ću imati proširene pore, ne bih mu vjerovala. Ali, ja ne želim izgledati kao da mi je 20, već želim izgledati kao žena svojih godina... ali dobro izgledati".

A što na golišave fotke kaže suprug, Joe Manganiello? "Rekao je: 'Je**te, zar ćeš biti gola? Potpuno? Zašto?!'", otkriva Sofia, no očito je da se vidi čija je u njihovoj kući zadnja. Pa, Sofijino tijelo, Sofijin izbor - Joe, a nama je drago vidjeti ovakvu ženu u svoj svojoj raskoši.    
 | Autor:

Glumica otkriva i da je svjesna da nikad neće imati pločice na trbuhu, ali se trudi jesti zdravo i trenirati Pilates tri puta tjedno, što, priznala je, za razliku od svog supruga koji obožava vježbati, mrzi.

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0