Stars

Sarah Jessica Parker otkrila tajnu svojeg dugogodišnjeg braka

Sarah Jessica Parker otkrila je tajnu svojeg 20-godišnjeg braka s Matthewom Broderickom - i očito je puno jednostavnije nego što smo mislile!

Sa nove naslovnice People magazina smiješi nam se Sarah Jessica Parker, a u intervjuu koji je dala za časopis otkrila je zašto je njezin brak s glumcem Matthewom Broderickom toliko uspješan. Kako kaže 52-godišnja glumica, ona i Matthew su spremni prihvatiti promjene i hirove onog drugog!

"Tvoje potrebe se stalno mijenjaju. I ti i tvoj partner ćete se s vremenom promijeniti. Znam da zvuči blesavo, ali mislim da možete biti jako sretni ako vam se osoba još uvijek sviđa nakon toliko vremena. Meni se on još uvijek jako sviđa! Naravno da i ja njega ponekad živciram, kao i on mene, ali doslovno učimo jedno o drugom svakoga dana. Postavljamo si i najbanalnija pitanja 'Što radiš?' Što čitaš?' ", kaže SJP o svom braku.

 | Autor: Splash Splash Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick

Također je i savjetovala kako bismo svi trebali njegovati brak. Kako kaže Sarah, "brak je živ" - prema tome treba se podjednako brinuti za sve njegove funkcije. Nama se baš sviđa kako razmišlja Parker-Broderick tim!

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0