Stars

Sandra Peković u Istanbulu uskočila u kaftan, a fanovi fascinirani sličnošću s Hurem: Može se sakriti iza tebe!

  • Sandra Perković s dečkom je otputovala u Istanbul, a koliko uživa vidljivo je na njezinom Instagramu
  • Pratitelje je posebno oduševila izdanjem dostojnim sultanije – u raskošnom zelenom kaftanu s tijarom na glavi
  • Mnoge je podsjetila na Hurem, a neki su zaključili kako i mnogo ljepša od protagonistice obožavane serije Sulejman Veličanstveni

Naša proslavljena atletičarka Sandra Perković pobjegla je na zasluženi odmor u Istanbul, a kako je istaknula svojim pratiteljima na Instagramu, zaljubila se u ovu zemlju. Ljubavi joj ne manjka, jer joj društvo pravi njezin dečko i trener Edis Elkasević, a par se uživajući u znamenitostima Istanbula prepustio i romantičnim trenucima.  Više od 100 tisuća njezin pratitelja uživalo je u Sandrinim razglednicama, a posebno ih je razveselila posljednja u nizu na kojoj je Sandra uskočila u kaftan i pozirala s jednog od najpoznatijih krovova u Istanbulu. 

Možda vas zanima Sandra Perković proslavila 30. rođendan! Slavljenička kombinacija pokazuje da se obožava lijepo odjenuti Rubrika Stars Stars

‘’Budite sretni u trenutku, to je dovoljno. Svaki trenutak je sve što trebamo, ništa više!’’, napisala je motivacijsku poruku Sandra.

U smaragdno-zelenoj tradicionalnoj opravi s prošivenim zlatnim detaljima te raskošnom tijari na glavi Sandra je neodoljivo podsjetila na sultaniju Hurem iz Hrvaticama obožavane serije Sulejman Veličanstveni. Naravno, one to nisu propustile komentirati. 

Možda vas zanima Sandra Perković ne samo da je postala vrtlarica već je obavljenom poslu i nazdravila Rubrika Stars Stars

‘’Hurem se može sakriti’’, ‘’Prava si Huremica’’, ‘’Lijepša si verzija Hurem’’, Wauuu, prava si Hurem’’, ‘’Ludilo’’, ‘’Koja fotka’’, ‘’Ovo je jedna jako divna slika, baš si kraljica’’, ‘’Wow, fotka godine’’, ‘’Definitivno si najljepša sultanija’’, ‘’Ajme, kako si predivna’’, samo su neki od komentara. 

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Dizajnerica Matija Vuica joj je u duhovito savjetovala da ponese ‘sve te ćilime i tepihe’ na kojima Sandra pozira. I Sandra je bila dobro raspoložena pa je jednom, pratitelju na pitanje ima li racije odgovorila: ''Samo za ljepotu''. 

Naša najbolja atletičarka nije mogla odoljeti jednoj od najinstagramičnijih lokacija ukrašenoj bogatim i karakterističnim turskim tepisima i jastucima, posuđem za čaj i obiljem voća sa spektakularnim pogledom na Istanbul. Glavni grad Turske prepun ljupkih krovnih restorana, a za Instagram fotke među najpopularnijima je ipak uređena terasa u kafeu Nova Santiye. 

Vjerujemo kako će se Sandra vratiti s uspomenama za cijeli život

 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0