Stars

"Samo ti fali batler!" Evo kako Nataša Janjić provodi posljednje mjesece svoje trudnoće

  • Glumica Nataša Janić Medančić početkom kolovoza trebala bi roditi svoje drugo dijete
  • Dok vrijeme provodi u slatkom iščekivanju ova 38-godišnjakinja uživa na odmoru
  • Pratiocima na Instagramu otkrila je kako je pronašla uspješan način kako da prevlada ljetne vrućine

Ovoga ljeta glumica Nataša Janjić Medančić okusit će po drugi puta čari roditeljstva. Dok čeka dolazak svoje mezimice, uživa u slatkom iščekivanju, a s pratiocima na društvenim mrežama rado dijeli fotografije nastale u posljednjim mjesecima trudnoće. Tako je objavila fotografiju na kojoj uz more pozira u crnoj dugoj haljini i šeširu te je spomenutu objavu popratila stihom iz Oliverove pjesme 'Ća će mi Copacabana'.

Možda vas zanima Baš su lijepe! Marijana Batinić i Nataša Janjić u ljetnim haljinama pokazale su trudničke trbuščiće Rubrika Stars Stars

"Nataša baš si prekrasna", "Ti si najljepša trudnica", "Divna", "Prelijepa trudnica", bili su samo neki od komplimenata koje su glumici uputili njezini pratioci. Njezina kolegica Vitomira Lončar također nije propustila ostaviti komentar pa je napisala: "Ova tvoja mala koja dolazi je neka velika!". Nataša se sudeći prema odgovoru složila s ovom konstatacijom te je dodala da je djevojčica čije rođenje očekuju početkom kolovoza i vrlo živahna.

Slatko isčekivanje

A kako se glumica nosi s poodmaklom trudnoćom i ljetnim vrućinama otkrila je fotografija na kojoj odmara na ležaljci s mnoštvom dekorativnih jastuka na mjestu koje je opisala kao rajski vrt. "Točno tako je izgledalo i moje spavanje i odmaranje, jastuk između koljena i jedan ispod trbuha" - otkrila je jedna od Natašinih pratiteljica u svom komentaru. A baš kao i u prethodim slučaju, redali su se i komplimenti na račun glumičina izgleda.

Možda vas zanima Trendi frizura za ovo ljeto spas je za prljavu kosu, a tako ju je lako napraviti Rubrika Beauty Beauty

"Divna....postoji jedna riječ koja baš opisuje ženu u tom stanju....blažena", "Predivna", "Ženo ti se tako lijepo stopiš s prirodom,baš imaš posebnu ljepotu. Sjajiš", samo su neki od komentara koji su se mogli pronaći uz fotografiju. Priliku da malo podbode svoju blisku prijateljicu iskoristila je i glumica Lana Gojak, koja joj je poručila: "Samo batlerka ti fali". Priznajemo i mi bismo rado odmorile u ovom vrtu!

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0