Stars

Nitko se nije nadao ovoj promjeni Nataše Janjić: Potpuno si drugačija, super ti stoji!

  • Trudna Nataša Janjić odlučila se na drastičnu promjenu frizure
  • Rezultat je objavila na svom Instagram profilu, a njezini obožavatelji su oduševljeni
  • Kako je frčkava kosa sasvim promijenila izgled glumice možeš pogledati u nastavku

Bakrenoj boji kose Nataša Janjić je vjerna godinama pa i nakon posljednjeg posjeta frizerski salonima glumica nije odbacila svoj zaštitni znak. Ipak, novom frizurom uspjela je iznenaditi svoje brojne obožavatelje.

''Kad je bal, nek je maskenbal! Ja sam sigurno posljednja koja je otišla kod frizera, ali evo, konačno danas, pred kišu, počastila sam se kod svojih @vikleriruz s nečim malo drugačijim. Kako vam se sviđa?'', napisala je Nataša uz fotografiju s novom frizurom na Instagram profilu. 

Možda vas zanima Nataša Janjić otkrila je kako se opušta i uživa uz more - a pokazala je i trudnički trbuh Rubrika Stars Stars

Glumica je svoju poludugu kosu odlučila nafrčkati, a frizura do ramena s razdjeljkom na stranu koja podsjeća na nakovrčani bob, oduševila je njezinih gotovo 78.000 pratitelja na Instagramu. 

''Jako fora, potpuno drugačija...super ti stoji!'', ''Najljepša na svijetu'', ''Lijepoj ženi sve stoji'', ''Vauuuuu, čarobna'', ''Predivna, kao prava diva'', neki su od komentara na Natašinom profilu.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Nataša Janjić i njezin suprug Nenad Matančić očekuju djevojčicu koja bi na svijet trebala doći u kolovozu ove godine. Par uživa i u roditeljstvu malenom sinu Toniju, koji će tako uskoro dobiti sestricu. 

Obitelj se nedavno vratila u svoj zagrebački stan, koji je bio oštećen u potresu, nakon što su dva mjeseca proveli u Istri odakle je Natašin suprug. Glumica je vijest o povratku u dom objavila na svome Instagram profilu, a nije skrivala sreću. 

Možda vas zanima Nataša Janjić se nakon dva mjeseca i potresa vratila u dom, a njezin suprug izveo je pravu tajnu akciju Rubrika Stars Stars

‘’Nakon puna dva mjeseca, konačno smo doma! Nakon bijega, straha i neizvjesnosti, hoćemo li porod dočekati u podstanarstvu, hoćemo li se ikad vratiti kući i kako dalje, statičar je potvrdio da smo ovoga puta mi i naši susjedi sigurni, a muž zatim tajno okupio radnike i pripremio mi kao iznenađenje kompletnu sanaciju i sve stvari, svaku na svom mjestu... sve kao onoga jutra kad smo ih napuštali u prašini i trešnji....U ovom domu stanuju druge šanse, postoje greške, često kraljuje buka, ali i 'oprosti', tu žive zagrljaji, smijeh, brdo igračaka i dragih sitnica, sve ono što dom čini domom! Divno se vratiti!’’, napisala je Nataša na svome Instagram profilu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nakon puna dva mjeseca, konačno smo doma! 😍 Nakon bijega, straha i neizvjesnosti, hoćemo li porod dočekati u podstanarstvu, hoćemo li se ikad vratiti kući i kako dalje, statičar je potvrdio da smo ovoga puta mi i naši susjedi sigurni, a muž zatim tajno okupio radnike i pripremio mi kao iznenađenje kompletnu sanaciju i sve stvari, svaku na svom mjestu... sve kao onoga jutra kad smo ih napuštali u prašini i trešnji. 🥰 .... U ovom domu stanuju druge šanse, postoje greške, često kraljuje buka, ali i “oprosti”, tu žive zagrljaji, smijeh, brdo igračaka i dragih sitnica, sve ono što dom čini domom! Divno se vratiti! 💖 . . . #homesweethome #grateful #4ofus #happiness #peacefulmoments

A post shared by Natasa Janjic Medancic (@nanulananula) on

 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0