Stars

Nataša Janjić otkrila je kako se opušta i uživa uz more - a pokazala je i trudnički trbuh

  • Glumica Nataša Janjić Medančić sa suprugom i sinom napustila je Zagreb nakon potresa
  • Mlada obitelj posljednjih mjesec dana svoje dane provodi u prirodi i uz druženje s obitelji
  • Nataša je podijelila sliku na kojoj uživa uz more te je pokazala svoj trudnički trbuh

Nakon što je prije više od mjesec dana snažan potres pogodio Zagreb, glumica Nataša Janjić Medančić (38), suprug Nenad i jednogodišnji sinčić Toni morali su iseliti iz svog novouređenog doma koji više nije bio siguran za život. Iako Nataša nije bila aktivna na društvenim mrežama, otkriveno je kako se mlada obitelj privremeno se odselila u Istru, odakle je Natašin suprug. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Janjic Medancic (@nanulananula) on

Ove dane koje provode izvan vlastitog doma, ova obitelj je odlučila iskoristiti za boravak u prirodi, njezino istraživanje te obiteljsko druženje i odmor koji im je prijeko potreban. Iako je dosad objavljivala slike pokraj rijeke, rođena Splićanka je jedva dočekala da sjedne uz more.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Janjic Medancic (@nanulananula) on

Tom prilikom Nataša je objavila i nekoliko fotografija na kojima je pokazala svoj trudnički trbuh. Naime, obitelj će se u kolovozu proširiti za još jednog člana, malu djevojčicu. 

Možda vas zanima "Oprostite mi što sam vam svima lagala..." Nataša Janjić ponovno je trudna, a otkrila je i spol bebice Rubrika Stars Stars

Uz fotografije se našalila i s opisima pa je uz jednu napisala: ''Konačno more! Nasukala sam se na obalu kao brod.'', a na drugoj je pitala svoje pratitelje jesu li spremni za more i ''beach body''. U komentarima se javila i poznata voditeljica Marijana Batinić, koja je također po drugi put trudna, te joj je napisala: ''Misliš, morž-body?''. Osim Marijane, brojni Natašini pratitelji ostavili su joj srca u komentarima te su napisali kako ima najljepši beach body.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Janjic Medancic (@nanulananula) on

  Možda vas zanima Marijana Batinić podijelila radosnu vijest: Čekamo prinovu, bit ću najsretniji zombi na svijetu! Rubrika Stars Stars
Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0