Stars

Salma Hayek, skrivena samo ispod minijaturnog ručnika, podjelila je savjet za zdrav život

Salma Hayek zna uživati u životu. Pa tako jedan dan plovi jahtom nekom egzodišnom destinacijom , drugi roni u oceanu, treći je na crvenom tepihu... Dobro, ovo zadnje je posao, jednako kao i plesanje u krilu Chaningu Tatumu u 'Čarobnom Mikeu". No uz svaku njezinu objavu, post koji piše pun je pozitive i lijepih poruka. Pa se tako posljednjih nekoliko dana svijetu obraća i povodom Svjetskog tjedna wellbeinga. Na primjer...

Kako uspijeva tako dobro žonglirati između života u jet-set stilu, uspješne hollywoodske karijere i još brige za oceane, prava životinja, podrške ženama te obitelji kojoj je vrlo posvećena - posvete pune ljubavi prema kćeri Valentini, suprugu, njenim roditeljima uvijek su tu negdje. I naravno, održavanja savršenog izgleda i sa 56 godina.

Glumica je upravo u slavu wellbeinga otkrila jedan od svojih najvažnijih zdravstvenih savjeta. “Prihvaćam ljekovitu moć saune i znojim se od stresa”, napisala je na Instagramu u tjednu kad slavimo dobrobiti i blagostanje za naše tijelo. Pritom je podijelila prilično smione fotografije na kojima leži, polugola, u tradicionalnoj sauni od borovine. Prekrivena taktički razmještenim ručnicima i zatvorenih očiju, Salma izgleda kao da se na temperaturi od 80°C - jedva se znoji.

Brojne koristi za zdravlje povišenih temperatura u sauni su odavno dokazane. Tako je studija koja je trajala čak 25 godina pokazala da redovita uporaba saune, četiri do sedam puta tjedno u trajanju od 19 minuta, smanjuje rizik Alzheimerove bolesti i demencije, dok su druge studije pokazale pozitivne učinke na zdravlje srca i poremećaje mišićno-koštanog sustava, poput artritisa i fibromialgije. 

Met Gala 2023. Možda vas zanima Beauty transformacija Salme Hayek: Nismo sigurne je li se doista ošišala, ali joj retro frizura izvrsno stoji Rubrika Beauty Beauty

Da ne spominjemo činjenicu da, kako ističe glumica, čak i kratak boravak u sauni može brzo pomoći u ublažavanju stresa i napetosti. Za bonus bodove, kombinirati ju treba sa zaranjanjem u hladnu vodu. Ipak, nemoj očekivati ​​da ćeš izgledati kao Salma - savršeno u svakom trenutku.

Photo: Instagram@salmahayek
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    ona je seksi