Stars

Sad točno znamo - Michael Caine otkrio što znači kraj "Inceptiona"!

Ako ovo nije najbolja stvar koju ćeš pročitati danas - ne znamo što je

Koliko nas je pogledalo hit film "Početak" (Inception) odnosno "Inception" Christophera Nolana i ostalo totalno zbunjeno na zadnjoj sceni? Vrlo vjerojatno svi. U pomoć nam je nekoliko godina kasnije odlučio uskočiti Michael Caine i pojasniti stvari.  | Autor: YouTube YouTube

Britanski glumac prisjetio se kako je razgovarao s Nolanom o svojoj ulozi u filmu: "Kad sam dobio scenarij za "Početak" bio sam pomalo zbunjen pa sam ga pitao: "Ne razumijem kada je san, a kada stvarnost?". Vrlo kratko mi je odgovorio da kad god sam ja u sceni, radi se o stvarnosti. Tako da ukratko, ako sam ja u sceni stvarnost je, ako nisam, san je!".

Naime, upravo se on pojavljuje u zadnjoj sceni filma kada Dom Cobb, kojeg igra Leonardo DiCaprio, je ponovno sa svojim voljenima. Film završava tako da se zvrk na stolu i dalje vrti, ostavljajući nas pomalo zbunjenima radi li se o stvarnosti ili Cobb ponovno sanja - ali s obzirom na to da je u sceni i njegov otac, odnosno Caine, izgleda da je scena bila stvarnost i da film ima sretan kraj! 

Možda vas zanima Staklena kosa novi je celebrity trend koji obožavamo! Rubrika Beauty Beauty

I, jesi li pogodila kada si pogledala film?   | Autor: YouTube YouTube

Photo: YouTube

Komentari 0