Stars

Ruka je u zavoju, ali frizer se ne propušta: Doris Pinčić pokazala je novu frizuru

  • Prije nekoliko dana Doris Pinčić u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska' pokazala je modrice na koljenu, ali i s unutrašnje strane nadlaktice
  • Nakon niza reakcija, voditeljica je otkrila kako je za njih kriv pad s motocikla na snimanju emisije za vlastitu produkciju
  • Iako mora imati ruku u zavoju, Doris nije propustila odlazak na frizuru kojom se pohvalila na Instagramu

Već gotovo tjedan dana Doris Pinčić puni medijske stupce svojim ozljedama. Naime, u emisiji 'Dobro jutro Hrvatska' koju vodi zgodna 32-godišnjakinja, mogli smo vidjeti modrice na njenim koljenima nakon što joj se pomaknula haljina. Kako bi smirila zabrinute obožavatelje, Doris je pokazala i modricu s unutrašnje strane nadlaktice te se zahvalila svima na brizi i rekla kako se radi o padu koji se dogodio na snimanju emisije za vlastitu produkciju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

Na njezinom Instagram profilu mogli smo vidjeti kako u predivnoj bijeloj haljini iz H&M nove kolekcije boravi na Velom Ižu te se pohvalila kako je vozila Tomos, a upravo je motocikl krivac za njezin pad. Osim modrica na ruci i koljenima, Doris je natukla i rebra. Tada je uz objavu u haljini napisala ''Padovi su prirodan dio života, karakter je ono kako reagiraš na njih - rekao je netko puno pametniji od mene, ne znam tko, ali kupujem''. U toj objavi su mnogi tražili skriveno značenje, no izgleda da se to odnosilo i na nezgodu koja joj se dogodila.

  Možda vas zanima Doris je otkrila otkud joj ozljede na koljenima, a pokazala je i još nešto zabrinjavajuće Rubrika Stars Stars

Iako ju jučer ujutro nismo vidjeli na malim ekranima, Doris je na Insta Story stavila kako provodi jutro. Objavila je fotografiju ispred omiljenog frizerskog salona te je napisala - ''Sve se može lomiti, ali frizura je postojana''. No, mnogi nisu mogli ne primijetiti zavoj koji nosi na desnoj ruci kako bi natučena rebra brže zarasla.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Simpatična voditeljica je nakon razvoda od pjevača Borisa Rogoznice pod povećalom javnosti koja prati svaki njen korak. Iako je iza nje teško razdoblje, Doris blista te niže poslovne uspjehe i uživa u vremenu koje provodi sa sinom Donatom i kćerkicom Gitom. 

Photo: Instagram/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    happy