Stars
Robbie Williams otkrio je da ga je trebao ubiti plaćeni ubojica

Robbie Williams otkrio kako je plaćeni ubojica bio angažiran da ga smakne!

  • U nedavnom intervjuu Robbie Williams otkrio je šokantan incident iz svoje prošlosti
  • Prema njegovim riječima, plaćeni ubojica je angažiran da ga ubije
  • Dramatično iskustvo je očito imalo trajan utjecaj na njegovo razumijevanje slobode

Robbie Williams jedna je od najvećih zvijezda u pop povijesti. Kad je na ulici ili negdje vani u svojoj rodnoj Velikoj Britaniji, svi ga prepoznaju. Ali, ono što za mnoge zvuči kao apsolutni san, za Williamsa je uvijek zastrašujuće iskustvo, kako sada opisuje za „Mirror“. Naime, bilo kakav kontakt sa strancima plaši glazbenika.

„Imam anksiozni poremećaj i ne volim susrete sa strancima, ali stranci me žele upoznati i uistinu mi je neugodno zbog toga. Pomisao na to me zapravo plaši. To je okidač“, kaže. Okidač koji je itekako razumljiv, s obzirom na Robbijevu prošlost. Naime, pjevač je pod povećalom javnosti od svoje 17. godine.

Odmah je postao poznat s bandom „Take That“, a kasnije je pokrenuo solo karijeru koja mu je donijela 80 milijuna prodanih albuma. Ali, kako sada otkriva u intervjuu, ova iznenadna slava donijela je i veliku traumu. „Nikad prije to nisam ispričao, ali postojao je nalog da me ubiju. Nikad to nisam rekao javno“, rekao je Williams.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Take That (@takethat)

Robbie Williams: 'Slava u stilu Michaela Jacksona'

Stoga nije ni čudo da ga danas stranci plaše. Atentator je angažiran u vrijeme kada je Williams bio na vrhuncu karijere, ističe. Međutim, nije otkrio tko stoji iza toga. Pojasnio je tek: „To je riješeno.“ Premda ne iznosi detalje, naglašava da su mu „prijatelji“ pomogli. „To su stvari koje se događaju kada postanete slavni, a drugi ih ne vide“, dodaje. 

Ipak, za glazbenika je to bilo formativno iskustvo, koje ga i dalje zaokuplja godinama kasnije. Naime, s ovim šokom je za njega došlo i suočavanje sa slavom. Williams, koji opisuje da je s vremena na vrijeme bio „slavan u stilu Michaela Jacksona“, sada je uvidio nedostatke koje to donosi. „Ekstremna slava i izniman uspjeh susreću se s anksioznošću, depresijom i mentalnim bolestima“, kaže. „Postoji nekoliko razina slave i ono što ti to čini. Prva je 'f**k'”.

Robbie Williams prodaje predivno seosko imanje za koje misli da je ukleto Možda vas zanima Pogledaj čarobnu vilu iz 17. stoljeća koju prodaje Robbie Williams: "Divna je, ali mislim da je ukleta" Rubrika Stars Stars

Kao četvrtu fazu navodi prihvaćanje. „Opireš se da ti se oduzme privatnost, opireš se tome pokušavajući biti normalan, ali i tako da se smanjuješ i stišćeš kako te ne bi pretukli. To je kao, 'Ja sam budala, nemoj me povrijediti'.“

Povlačenje u SAD

Sada ima samo jednu želju. „Želim ići na sva normalna mjesta na koja ne mogu jer me ljudi žele ubiti. Trebat će mi neko vrijeme da se pomirim s tim.“

To mu je moguće u Americi. Godine 2004. Williams se preselio u Los Angeles, gdje sada živi sa suprugom Aydom Field i njihovom djecom. Nakon što se tamo u početku sporo probijao sa svojom glazbom, Williams je to odlučio iskoristiti da poboljša privatni život. „Zašto ne bih otišao tamo i živio lijepo u anonimnosti?“, opisuje svoju odluku u podcastu. Čini se da je postigao svoj cilj.

Photo: Shutterstock

Komentari 0