Stars

Prvo kupanje u moru: Franka podijelila Vedranovu fotografiju, no u jedno nije sigurna

  • Franka Batelić je sa sinčićem Viktorom odlučila dane u izolaciji provesti u Istri, točnije Rapcu
  • Nedavno im se pridružio i Frankin suprug, Vedran Ćorluka pa sad obitelj napokon uživa zajedno
  • Na Instagramu često objavljuju kako provode dane, a izgleda da je palo prvo kupanje u moru

Brojni poznati Hrvati odlučili su ovo vrijeme iskoristili za život i boravak u prirodi i uz more. Tako god je imao mogućnosti, sa svojim obiteljima je otišao u rodna mjesta, a tako je i s pjevačicom Frankom Batelić koja je odlučila doći u rodnu Istru. Prvo vrijeme karantene, ona i siničić Viktor bili su uz Frankinu mamu, brata te sinčića te vjernog psa Oskara, a prije nekoliko tjedana im se pridružio i Frankin suprug, Vedran Ćorluka.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Na društvenim mrežama smo tako imali prilike vidjeti i kako mlada obitelj provodi svoje istarske dane. Franka uživa u šetnji uz more, ali i u pjevanju kad je brat Nikola prati na gitari. Izbacila je i novu pjesmu, a pjevala je i neke obrade. 

Možda vas zanima Napokon na okupu: Franka objavila idilične fotografije Vedrana i malog Viktora Rubrika Stars Stars

Vedran je, pak, ove dane odlučio iskoristiti za održavanje svoje forme te da nadoknadi vrijeme sa sinom kojeg odmilja zove Viki. Popularni Čarli često objavljuje svoje rute koje je odvozio na biciklu, a svoje avanture zove ''Giro d' Istra'', aludirajući na popularnu biciklističku utrku ''Giro d' Italia''.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

Jučer se Vedran ohrabrio i, po prvi puta ove godine, ušao u more. Da temperatura mora još nije za kupanje pokazuje i fotografija koju je Franka stavila na svoj Insta Story, a na njoj je Vedran u majici i stoji u moru do koljena. Uz fotografiju je napisala i šaljiv komentar: ''Vrijedi li ovo kao prvo kupanje?''

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Možda vas zanima Franka je plavuša! Pjevačica je u omiljenom salonu posvijetlila kosu, kako ti se sviđa novi look? Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram/Getty

Komentari 0