Stars

Provokativna objava Nives Celzijus o 'veličini kita' izazvala je iste takve reakcije

  • Nives Cezijus nikad se nije plašila poigravati sa svojim seksepilom, a ni seksualnošću. Dapače
  • Tako je napravila i zeku-peku svojom posljednjom Instagram objavom na kojoj se pita je li veća doista i bolja
  • Slika objašnjava sve, no mnogi su se uključili u raspravu bez ikakve dvosmislenosti

Ne slučajno, pjevačica Nives Celzijus se poigrala riječima i bila vrlo dvosmislena u posljednjoj objavi na svom Instagram profilu. "I dalje nisam sigurna da li je kita zaista bolja što je veća, ali znam da je prekrasan osjećaj biti okružen ovim divoticama" napisala je. Stojeći usred cvjećarnice i držeći u ruci kitu - buket cvijeća. 

Odgovora je bilo doista svakakvih. Od onih koji nisu prihvatili da se Nives bavi kitama cvijeća, a ne, hm, nekim drugim, pa su o važnosti veličine tih iznosili svoje mišljenje: "Kita je uvijek bolja dok je veća. Vidi se da neko ima iskustva", "I HAVE A 34 CM BIG BLACK", "jeste.u pravu si kita je uvek bolja kad je veca. ali masa je masa", "Probaj i snimi ko Severina", preko djevojaka koje su prihvatile Nivesinu zezanciju i pridružile se:"Osobno više volim manje, a bogatije kite... Cvijeća naravno....". 

Ipak, bilo je tu i sasvim romantičnih izjava koje je pjevačica isprovocirala objavom. Ove su nam se najviše svidjele: "U ovom obilju cvijeća ti se daleko više i ljepše ističeš svojom ljepotom i svojim bojama i zavodiš naše poglede", "Da mi daju gratis Ibizu, ja bi uvijek birao Nives, more, kitu cvijeća i pizzu".

Možda vas zanima 10 trikova za značajnu uštedu na hrani i ostalim potrepštinama za kućanstvo Rubrika Life&style Life&style

A ova je vrhunska: "Kada uvidjeh te tvoje najdivnije okice na svijetu, ne mogu, a da ne napišem nešto da ih one u ovom času ne pročitaju. Sama ta spoznaja da će ove riječi biti viđene od strane njih me veseli! Nema dana, a da ne pomislim na njih i na tvoju prekrasnu plavu kosu, za kojom bih uvijek ludovao da imam tu čast. Osmijeh tvoj definitivno bi mi uljepšao svaki dan i nazvao bih te Sunce moje malo plavo predivno, jer zbilja zračiš, imaš tu posebnu ljepotu. Blago onom kome pokloniš svoj osmijeh i koji gleda u te najdivnije okice na svijetu ispred sebe. Ovdje u Zagrebu vidjeh na tisuće dama, ali... Nijedna kao ti! Da bi me tako dotakla svojom ljepotom"

Eh, to su pravi fanovi!

Photo: Instagram@nivescelsius

Komentari 0