Stars

Pronašli smo preslatku fotku Ryana Reynoldsa s psićem iz 1996. godine

  • Poznati holivudski glumac u Rovinju snima film "The Hitman's Wife's Bodyguard"
  • Na Instagram profilu timecapsule_ objavljena je fotka 20-godišnjeg Ryana Reynoldsa koji u naručju drži psića
  • Reynolds također na svom profilu povremeno podijeli svoje slike iz djetinjstva

Popularni 42- godišnji glumac Ryan Reynolds trenutačno uživa u Hrvatskoj snimajući film "The Hitman's Wife's Bodyguard" u Rovinju i Zagrebu pa ga često možemo vidjeti u fotografija sa snimanja i to s ostalim holivudskim zvijezdama poput Salme Hayek i Samuela L. Jacksona. Ali nama je možda još zanimljivija fotografija 20-godišnjeg Ryana koju smo pronašli na Instagramu, a kakve nemamo baš prilike često vidjeti. Tako je na profilu timecapsule_ objavljena preslatka fotka iz 1996. godine na kojoj mladi Ryan pozira u kariranoj košulji, a u naručju mu je crni psić. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @timecapsule_ on

Ova objava je potaknula brojne fanove popularnog glumca da se prisjete njegovih glumačkih početaka, a objava je prikupila više od 2000 lajkova. I sam Ryan je prije nešto više od mjesec dana na svom profilu objavio fotku članka iz lokalnih novina u kojima je objavljena njegova fotografija kad je imao samo tri godine. 

Možda vas zanima Smiješna curica s velikim naočalama danas je oskarovka koja drma Hollywoodom? Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

Uz objavu je napisao: ''Ovo je iz lokalnih novina mojeg rodnog grada. Mislim da je pametno što su ukinuli članke na temu 'Želite li znati gdje ovo dijete živi?' ''.  Ryanova objava je prikupila preko milijun i 700 tisuća lajkova, a nas je nasmijala fotka plavokosog Ryana u kupaćim gaćicama na rubu bazena u rodnom Vancouveru. 

Možda vas zanima Hura! Znamo kako više nikad nećeš ostati s praznom baterijom mobitela Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0