Stars

Ipak je to film o njoj: Priscilla Presley došla je na premijeru u Veneciji i svi govore kako izgleda sa 78!

  • Na venecijaskoj premijeri jedna od najuzbudljivijih premijera je ona dugoiščekivanog naslova 'Priscilla'
  • Uz redateljicu Sofiu Coppolu i mlade glumce Cailee Spaeny i Jacoba Elordija koji glume Priscillu i Elvisa na crvenom se tepihu pojavila i prava Priscilla
  • U jednostavnom crnom kombinezonu i vitka podsjetila nas je kakva je ljepotica bila
  • A dobar dio te ljepote Priscilla je zadržala i sa 78 godina
  • Pročitaj također: U iščekivanju biografskog filma 'Priscilla', otkrivamo kakav je zapravo bio Priscillin brak s Elvisom

Uzbudljivi biografski film Sofije Coppole, 'Priscilla', debitirao je sinoć na Venecijanskom filmskom festivalu. Film prati život Priscille Presley, žene koja je došla u središte pozornosti kao Elvisova besprijekorno odjevena nevjesta, ali i naredne burne godine njihovog legendarnog šestogodišnjeg braka.

Naravno da je premijera ovog filma bila jedna od naijščekivanijih na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Veneciji. Redateljici Sofiji Coppoli na crvenom se tepihu pridružila glumačka ekipa 'Priscille' predvođena mladim glumcima Cailee Spaeny koja u filmu igra Priscillu te australskim glumcem Jacobom Elordijem koji je dobio ulogu Elvisa.

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Soffia Coppola, Priscilla Presley, Cailee Spaeny i Jacob Elordi

No venecijanskim crvenim tepihom kročila je i sama Priscilla Presley, žena koja je bila inspiracija za film. Uostalom, film 'Pricilla' adaptiran je iz Priscillinih vlastitih memoara iz 1985. godine, knjige 'Elvis i ja', te prati njezin život od 15. do 27. godine, prikazujući vrtoglavu romansu s kraljem rock'n'rolla, kao i posljedice iste.

Priscilla se na ovom događanju svakako nije istaknula odijevanjem, dvodijelni crni svileni komplet s hlačama nije nikome razlog da piše o njoj (a ne bi to bila ni kakva ekstra raskošna ili luda večernja haljina). Žena je jednostavno legenda, oduvijek i zauvijek supruga Kralja premda su se rastali četiri godine prije njegove smrti, dio pop kulture i urezana u kolkektivno pamćenje kao takva. Pritom je bilo lako zaboraviti koliko joj je godina - 78!

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, Priscilla Presley

Teško je zamislive godine. Zapravo i nisu, logično je ako znamo da su se Elvis i ona vjenčali 1967., rastali 1973., i da je prošlo već 46 godina otkako je Presley preminuo na svom imanju Graceland u Memphisu. U svakom slučaju, Priscilla sa svojih 78 godina izgleda i dalje lijepo. Vitka, godine se ipak vide, ali njegovano. Vide se, doduše, iz određenog kuta više, iz drugog manje i fileri, ali kad si ikona koja šeće jednim od najvažnijih filmskih tepiha na svijetu, žena se mora brinuti o izgledu... 

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia, redateljica Sofia Coppola i Priscilla Presley

Photo: Profimedia
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    da nije joj lako gledati film o sebi