Stars

Prije i poslije: Johnny Depp više ne mora skrivati osmijeh: na Bahamima je snimljen s novim, bijelim zubima

  • Johhny Depp iza sebe je ostavio nekoliko poprilično burnih godina, prepunih uspona i padova, no što god da se u nekom trenu događalo u njegovom životu, uspjelo je kraj nimalo privlačnog osmijeha pasti u drugi plan
  • Loša dentalna higijena i zubi koje su mnogi nazvali trulima, našli su se pod povećalom i prošle godine u Cannesu, a iako se godinama protivio bilo kakvom stomatološkom zahvatu, napokon je osvanuo s blistavo bijelim osmijehom
  • Komentari oduševljenja nisu izostali pa su se tako brojni Johnnyjevi obožavatelji složili da izgleda veselo i zdravo i da je fantastično što se nakon dugo vremena napokon riješio gusarskog osmijeha

Od suđenja u kojem je za klevetu tužio bivšu suprugu Amber Heard zbog čijih je optužbi umalo sa svojom karijerom završio na neslavnoj hrpi otkazanih umjetnika, a kojeg je javnost budno pratila poput najzanimljvijeg reality TV-a, do povratka pod svjetla reflektora zahvaljujući nešto ljepšim temama - njegovom rijetko viđenom glumačkom talentu, Johhny Depp iza sebe je ostavio nekoliko poprilično burnih godina, prepunih uspona i padova. Pa ipak, što god da se u nekom trenu događalo u njegovom životu, nerijetko je uspijevalo pasti u drugi plan jer njegovi brojni obožvatelji nisu mogli skinuti pogled s njegovog osmijeha kojim se, za razliku od bogate karijere, baš i nije imao razloga ponositi.

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia

Loša dentalna higijena i zubi koje su mnogi nazvali trulima, našli su se pod povećalom i prošle godine kada se u svibnju pojavio na filmskom festivalu u Cannesu povodom promocije svog filma 'Jeanne du Barry', pa su tako mnogi bili složni da je uz nekadašnji osmijeh legendarnog Shanea MacGowena upravo Johnny vlasnik najgoreg kojeg je svijet imao prilike vidjeti. 

Možda vas zanima Ovacije u Cannesu rasplakale Johnnyja Deppa na premijeri povijesne romanse u kojoj glumi Luja XV. Rubrika Stars Stars

Još je davne 1995. za časopis 'Premiere' Johnny progovorio o zdravlju svojih zuba, priznavši da je već do svoje 31. godine života imao hrpu karijesa, a već postojećim problemima nisu išle u korist godine uživanja u cigaretama i crnom vinu. “Imao sam zahvat na korijenu jednog zuba prije osam godina, i još uvijek je nedovršen. Kad vidim ljude sa savršenim zubima, to me potpuno dovede do ruba. Radije bih progutao krpelja nego imao takav”, izjavio je bio tih davnih dana, no čini se da je s godinama ipak promijenio mišljenje po ovom pitanju jer su internet osvojile fotografije njegovog novog, blistavo bijelog osmijeha.

Budući da smo poprilično sigurni da stanje njegovih zubiju nije bilo samo estetski problem, već i zdravstvena prijetnja, drago nam je što se na kraju ipak odlučio na veliki stomatološki zahvat zahvaljujući kojem i on danas ima osmijeh dostojan jedne od najvećih hollywoodskih zvijezda u povijesti. 

Možda vas zanima Snimat će se novi film 'Pirati s Kariba', ali ne baš kakav smo očekivali Rubrika Life&style Life&style

Njegov novi osmijeh imamo prilike vidjeti u videu koji je počeo kruži Instagramom, a u kojem ga vidimo kako uživa u kafiću Lorraine's Cafe na Bahamima. Video je podijelio barmen po imenu Rap Rap Zoilo, na Instagramu poznat kao @killerbartender, objavivši da Jack Sparrow u prilici kakva se pruža samo jednom u životu upoznaje killerbartendera iz Exume na Bahamima. Naime, Johnny je u ovom baru na zidu vidio sliku svog lika kapetana Jacka Sparrowa iz popularne franšize 'Pirati s Kariba', a zatim je pozdravio sve prisutne i pridružio se barmenu iza šanka kako bi s njim popio piće i nazdravio. 

 | Autor: Instagram @killerbartender Instagram @killerbartender Foto: Instagram @killerbartender

Komentari oduševljenja nisu izostali pa su se tako brojni Johnnyjevi obožavatelji složili da izgleda veselo i zdravo i da je fantastično što se nakon dugo vremena napokon riješio gusarskog osmijeha. Koliko god nam je oduvijek bio šarmantan, moramo priznati da doista dugo nije izgledao bolje! 

Photo: Instagram @killerbartender

Komentari 0