Life&style

Snimat će se novi film 'Pirati s Kariba', ali ne baš kakav smo očekivali

  • Već se godinama šuška o šestom nastavku uspješne filmske franšize 'Pirati s Kariba' 
  • Međutim, sada je iznenađujuća izjava producenta Jerryja Bruckheimera šokirala ljubitelje Johnyja Deepa i ekipe
  • Naime, sljedeći film u serijalu 'Pirati s Kariba' bit će reboot – kreće sve iz početka…

Nakon glasina da će Johnnyja Deppa u novom, šestom nastavku filma 'Pirati s Kariba'zamijeniti glumica Ayo Edebiri, početkom ovog mjeseca pojavile su se nove glasine u kojima se navodi da produkcija Disney ima želju nastaviti saradnju sa slavnim glumcem. Navodno je Depp u pregovorima za sudjelovanje filmu, ali samo u sporednoj ulozi. Također, istakli su da film još uvijek nema službeni naslov, kao ni datum izlaska te spisak glumaca. Također se pričalo da se Joachim Ronning sprema vratiti u rediteljsku stolicu. 

Obožavatelji filmskog serijala 'Pirati s Kariba' bili su zbunjeni i imali su puno pitanja, ali sada je filmski producent Jerry Bruckheimer razjasnio: sljedeći dio 'Pirata s Kariba' bit će ponovno pokretanje popularne franšize. 

Bruckheimer je u nedavnom intervjuu rekao da se radi na novom filmu 'Pirati s Kariba', ali i na filmu 'Top Gun 3'. Za razvoj novog 'Top Guna' trebat će više vremena, rekao je producent, budući da se moraju uskladiti rasporedi nekoliko traženih glumaca poput Toma Cruisea i Milesa Tellera.

 | Autor: Disney Disney Foto: Disney, Pirati s Kariba, Johnny Deep

Međutim, ponovno pokretanje 'Pirata s Kariba“' bit će lakše „jer ne morate čekati određene glumce“, objasnio je Bruckheimer. Činjenica da se serijal potpuno ponovno pokreće pravo je iznenađenje. Posljednjih godina kružile su glasine i o spin-offu s Margot Robbie, ali, nažalost, čini se da od toga neće biti ništa. 

Netflixov film Joy Možda vas zanima Netflixov film 'Joy' okupio je vrhunsku glumačku ekipu, a govori o Joy, prvoj bebi iz epruvete Rubrika Life&style Life&style

Scenarij za novi film već postoji

Scenarij za novi film 'Pirati s Kariba' već je napisan, a sada se traže novi glumci. Craig Mazin, koji je na novoj priči radio sa scenaristom Tedom Elliottom, izjavio je da je iznenađen što se Disneyju svidio njihov scenarij.

„Predložili smo ga i mislili da nema šanse da ga kupe jer je previše čudan. Ali jesu! A onda smo napisali fantastičan scenarij, a zatim se dogodio štrajk i svi su čekali“, objasnio je Mazin.

Pirati s Kariba | Autor: IMDb IMDb Pirati s Kariba

Posljednji film iz franšize prikazan je u kinima 2017. godine. U filmu 'Pirati s Kariba: Salazarova osveta' glume Johnny Depp, Javier Bardem i Kaya Scodelario, između ostalih. Depp je imao ulogu kapetana Jacka Sparrowa u ukupno pet filmova.

Peaky Blinders, Cillian Murphy Možda vas zanima Povratak godine: Oscarovac Cillian Murphy se vraća kao Tommy Shelby u filmu 'Peaky Blinders' Rubrika Life&style Life&style
Photo: Disney

Komentari 0