Stars

Prije 21 godinu Maghan Markle nastupila je u spotu Tori Amos. Prepoznaješ li je?

  • Davno prije no što je postala britanska kraljevna, Meghan se već borila za svoj dijelić slave
  • Jedan od prvih proboja je spot Tori Amos u kojem statira; audiciju za Shakirin nije prošla
  • Teško ju je uočiti među drugim statistima, ali da, to je ona

Davno prije no što je glumila u seriji Suites te još mnogo davnije nego što je postala vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle se kao i svaka mlada glumica u Americi željna slave mukotrpno probijala kroz život. Kruh je to sa sedam kora kako se čini, no izgleda da je jedan od Meghaninih prvih "proboja" bio u videospotu. Da, prije 21 godinu što znači 1999., baš kad je upisala Northwestern University (pametnica, uvijek je imala plan B), prijavila se da sudjeluje u snimanju spota za pjesmu "1000 Oceans" Tori Amos.

Možda vas zanima Boja kose ti nije ispala kako si zamislila? Evo što možeš napraviti Rubrika Life&style Life&style

Inače, ovaj detalj iz života odbjegle kraljevne saznao se zahvaljujući knjizi "Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family (Pronalaženje slobode: Harry i Meghan i stvaranje moderne kraljevske obitelji) koju potpisuju Omid Scobie i Carolyn Durand. Za svoj nastup u spotu dobila je honorar 600 dolara.

U videospotu ima i mnogo većih uloga, no Meghan je očito bila samo statistica, jedna od ljudi koji prolaze ispred staklene kutije u kojoj Amosova pjeva pa je nije lako uočiti. Stvarno sad je vidiš-sad je ne vidiš trenutak. Mali mig: pojavljuje je oko 36 sekunde spota. Jesi li je pronašla? Stoji sasvim lijevo i za razliku od danas, ima prirodnu kovrčavu kosu.

Možda vas zanima Zbog koga je sve plakala? Doznali smo zanimljive detalje iz dugoočekivane knjige o Meghan i Harryju Rubrika Stars Stars

Osim 10 sekundi pojavljivanja u spotu "1000 Oceans" išla je, otkriva knjiga, i na audiciju za Shakirin spot, ali nije prošla. Vjerujemo da oni koji su je odbili danas zbog toga žale.

Photo: Shutterstock/instagram

Komentari 0