Stars

Prihvatimo svoj celulit? Tri puta hura za ovu inicijativu!

Ashley Graham inspirira žene na svom Instagram profilu da prihvate sve svoje tjelesne nesavršenosti! I, zar nije uvjerljiva?

U posljednje vrijeme Instagram ima bitan utjecaj na podizanje svjesnosti o prihvaćanju svih mana i nesavršenosti na tijelu. Postoje brojni bloggeri, influenceri te modeli koji inspiriraju ljude da vole sami sebe, ma kako izgledali, a među njima vrlo utjecajna je Ashley Graham, poznati model.

Graham se aktivno bori da se ženski celulit počne prihvaćati kao nešto normalno, a ne stvar za osudu, a čini to objavljujući svoje neretuširane fotografije s raznih snimanja. Jedno od takvih bilo je za Sports Illustrated gdje na fotografiji izgleda potpuno prirodno. Tu fotografiju nadopunila je citatom iz Kendrick Lamarove pjesme "Humble": "Pokaži mi nešto prirodno kao stražnjica sa strijama. Ili celulitom" .

 | Autor: Instagram Instagram Više od 80 posto žena starijih od 20 godina ima celulit, a Graham pokušava pokazati kako tu nema ničeg čega bi se žene trebale sramiti. U subotu je objavila tri fotografije sebe u novom kupaćem kostimu, iz njene linije modne kuće "Swimsuits for all", snimljene iz raznih kuteva!

Možda vas zanima Evo u kojoj se dobi žene osjećaju najbolje u svojoj koži. Što ti kažeš? Rubrika Stars Stars

Komentari njezinih Instagram pratiteljica bili su iznimno pozitivni i puni podrške! Pa tko je ne bi hvalio zbog ovog?! Težak je posao nastojati izgledati kao fotošopirani modeli na naslovnicama magazina!

Ashley kaže: "Vježbam i nastojim jesti zdravo. Volim svoje tijelo i ne sramim se svojih rupica na bedrima ili strija. Ne bi trebala ni ti."

 | Autor: Instagram Instagram Ashley također navodi da nije uvijek bila zadovoljna svojim tijelom. Tijekom života i puno prijašnjeg nezadovoljstva shvatila je da jednostavno treba promijeniti svoj način razmišljanja. Kao dobru taktiku navodi da se svaka žena treba skinuti u donje rublje, stati ispred ogledala i svakoj svojoj mani reći koliko ju voli. Primjerice Bbedra, toliko ste seksi da se morate konstantno dodirivati!". Znamo da ti zvuči smiješno, ali zbilja djeluje. Svatko od nas ima samopouzdanja, samo trebaš pronaći uzor u samom sebi - kaže Ashley.

Photo: Instagram

Komentari 0