Stars

Preslatko! Baš su stylish psići ovih slavnih cura

Imaš li u svom ormaru poseban odjeljak namijenjen fashion opravicama za svog četveronožnog ljubimca, ova je priča za baš tebe.  A i ako ga nemaš, preslatki ljubimci naših poznatih dama izvući će ti osmijeh na lice :)

Prava šminkerica među poznatim psićima je malena Šnicka. Baš kao i njezina vlasnica, pjevačica Lana Jurčević!  

"Moja Šnicka ima punu veliku ladicu svojih stvari! 'Maloj' je upala sjekira u med jer je moji obožvatelji i razni brendovi za pse obasipaju prekrasnom robicom!  Ja joj baš i ne kupujem takve stvari", posnosna je Lana na komplimente na račun svoje bijele šnaucerice.

 | Autor: Instagram Instagram

Šnicka je kao prava trendseterica svoj prvi rođendan dočekala u svečanoj, svijetloplavoj haljini na volane!  (Takvu bismo i mi rado imali u svom ormaru!)  "Haljinica za rođendan je bila apsolutni hit! Stigla je iz Kanade. I Šnicka se u njoj prešetavala kao prineza",  otkriva Lana. A taj status modne pseće ikone potvrdila je i kruna na njezinoj glavi, pa za Šnicku slobodno možemo reći da je vladarica pseće modne piste...
Ah, da, jesmo li rekli da ova fashionistica ima svoj Instagram račun?!

 | Autor: Instagram Instagram  | Autor: Instagram Instagram

 | Autor: Instagram Instagram  

Upoznaj i Pusu! Vjerna je to pratiteljica i ljubimica Anđe Marić! A njih dvije, čini se, kada je moda u pitanju, vole iste stvari – s potpisom poznatog modnog dizajnera Zorana Aragovića.

 | Autor: Instagram Instagram

Da, da..malena Pusa nosi dizajnersku odjeću! 

"Pusa ima jaknu  iz jesenske kolekcije BiteMyStyle, koju je ekskluzivno za nju napravio moj prijatelj Zoran Aragović", pohvalila nam se Anđa. No da ne ispadne da nosi samo dizajnerske komade, Pusa među svojom kolekcijom ima i stvari koju je za nju napravila njezina gazdarica.

 | Autor: Instagram Instagram

"Ja volim nekoliko njezinih stvari. Security jakna mi je najdraža i upravo sam nju ja napravila. Često joj stvari poklanjaju moji prijatelji", kaže Anđa i dodaje da je pred njom i Pusom novi modni izazov: "Za nadolazeće maškare bih joj svakako htjela nabaviti kostim Hot doga  jer mi je to presmiješno . A palo mi je na pamet možda i staviti  na nju i neke točke da izgleda kao Bambi! Uglavnom, volim iz nje raditi ludosti zato što to jako veseli moga sina, a njoj ne škodi!". 

 | Autor: Instagram Instagram

Najodmjerenija dama psećeg celebrity svijeta je zasigurno Jackie, poznatija kao mala Jack!  Točnije - preslatka bostonska terijerka lijepe voditeljice Tatjane Jurić!  A ona ima stvaaaaaarno istančan modni ukus kada su psi u pitanju!

 | Autor: Instagram Instagram "Nisam za to da se peseki odjevaju kao da su male bebe . Uvijek sam za kabanicu kao zaštitu od kiše ili za neku jaknu ako je pas mali pa mu je hladno..ali u pravilu ne ih oblačiti trenda radi!" 

A pitaš li za modni savjet Tatjanu, evo kako ona vidi idealno odjevenog ljubimca: "Ako netko i oblači psa onda svakako preferiram bez raznoraznih uzoraka i boja!"

 | Autor: Instagram Instagram Baš takav – odmjereni i umjereni stil gaji i mala Jack, koja u svojoj kolekciji ima jaknice crne boje. Ah, ta mala Jack, ona kao da je došla iz vemena kad su se dame vodile onom da je manje više!  Neki psi stvarno mogu očitati modnu bukvicu!

Photo: Instagram

Komentari 0