Stars

Preseksi u 60-oj! Glumica proslavila rođendan u bikiniju - izgleda fantastično

Angela Bassett jučer je proslavila 60. rođendan i pokazala da su godine samo broj. Otkrila je i što čini da izgleda ovako mlado

Angela Bassett dijeli rođendan i godište s kraljicom popa Madonnom, no ona ga je proslavila fotkom na Instagramu - i to kakvom! Pozirala je u šarenom bikiniju uz poruku "Sretan rođendan svoj mojoj braći i sestrama lavicama. Jedimo tortu!", no vjerujemo da poruku nitko nije ni čitao jer smo svi gledali u te mišiće i prekrasnu kožu bez grama celulita. 

 

Happy Birthday to all my Leo brothers and sisters. Let’s eat cake!

A post shared by Angela Bassett (@im.angelabassett) on

Očarani ljudi odmah su se krenuli šaliti na svoj račun ostavljajući Angeli poruke poput "Nisam mislila večeras raditi trbušnjake, ali onda mi je frendica pokazala ovu sliku i ukratko - odradila sam par serija trbušnjaka!". Angela je itekako svjesna toga da svi opčinjeni time koliko mladoliko izgleda pa ponekad niti ne zna što bi im odgovorila; "U stvari ne znaš što reći ljudima kad ti kažu "Ajme, izgledaš toliko dobro"! Što oni očekuju - da se totalno slomim jer sam u 60-ima?".

 

A post shared by Angela Bassett (@im.angelabassett) on

No kako ostaje u tako dobroj formi? Kaže da je rigorozna u odrađivanju treninga i pridržavanju zdrave prehrane te tvrdi da je 85 posto njene figure stvar prehrane. S osobnim trenerom vježba četiri do pet puta tjedno dižući se rano ujutro, no ako je izvan Los Angelesa, najčešće trenira puno manjim intenzitetom - tada tek odradi 30-ak minuta kardio vježbi i digne nekoliko utega. Izgleda da se svi opustimo na putovanju - pa čak i fantastična Angela. 

Možda vas zanima Madonna slavi 60! Ovo su njezine najveće kontroverze Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0