Stars

Prepoznaješ li ovu navijačicu? Danas je jedna od najpoznatijih glumica!

Omiljena plavuša pohvalila se fotografijom iz mladosti i tako otkrila čime se bavila u mlađim danima

Ona ima veliku filmsku karijeru, rastuću lifestyle tvrtku, bavi se različitim organizacijama za zastupanje djece i žena... U svojoj kolekciji ima nagradu Oscar, nekoliko Emmyja i zvijezde na Hollywood Walk of Fameu. Majka je troje djece. I vjerojatno ne postoji djevojka koja ju ne zna kao plavušu s Harvarda. Zvuči poznato?

Možda vas zanima Iznenadit ćeš se! Koja je prirodna boja kose ovih slavnih cura? Rubrika Stars Stars

Sigurne smo da ti je sada već jasno da je navijačica s fotografije Reese Witherspoon, jedna od najvećih miljenica Hollywooda. Reese se na svom Instagram profilu pohvalila fotografijom iz mladih dana ispod koje je napisala:

"Pozdravite malenu navijačicu Reese! Voljela sam pisati svoju knjigu Whiskey in a Teacup (Viski u šalici za čaj) jer sam tako imala priliku prošetati kroz svoja sjećanja. Tako sam ponosna što mogu sa svima vama podijeliti odakle dolazim i neke od svojih prekrasnih uspomena iz djetinjstva. Prelistavajući stare albume, samo sam željela podijeliti ovu fotografiju." 

 

Fotografija je crno-bijela, a Reese na njoj u navijačkom dresu stoji na ramenima svojih kolegica iz ekipe. Njezini su se pratitelji na Instagramu oduševili ovom objavom pa su joj redom u komentarima pisali same pohvale: Obožavam ovo! Tako je lijepo od tebe što si nam pokazala kako si bila prekrasna kada u djetinjstvu!Ne mogu dočekati da pročitam tvoju knjigu! Prekrasna si!; Mala slatka Reese!... 

 

Možda vas zanima Jesi li znala da su ovi slavni rođeni iste godine? Rubrika Stars Stars

Ne znamo je li Reese i u mlađim danima bila popularna, to možemo samo nagađati, ali sigurne smo da je uživala u svom hobiju - navijanju, što dokazuje veliki osmijeh na njezinom licu. 

 

 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0