Stars

Preminuo je glumac poznat po ulozi Stanforda Blatcha, bliskog prijatelja Carrie Bradshaw u seriji "Seks i grad"

  • Glumac Willie Garson, najpoznatiji po ulozi Stanforda Blatcha u seriji "Seks i grad" preminuo je u 57. godini života
  • Mnoge kolege posvetile su mu dirljive posvete
  • "Svi smo ga voljeli i obožavali smo raditi s njim", napisala je glumica Cynthia Nixon, koja je glumila Mirandu

Willie Garson, glumac najpoznatiji po ulozi agenta za talente Stanforda Blatcha u seriji "Seks i grad", umro je u 57. godini. U proslavljenoj seriji odigrao je ulogu bliskog prijatelja Carrie Bradshaw (Sarah Jessice Parker). Nedavno je radio na nastavku serije "And Just Like That". Uzrok njegove smrti nisu otkrili javnosti.

Glumac se 1980-ih istaknuo malim ulogama u nekoliko popularnih televizijskih serija, uključujući Cheers, Obiteljske veze i Zakon u Los Angelesu. Također se pojavio u nekim hit programima devedesetih, poput Dosjei X, Dječak upoznaje svijet i Prijatelji. Mario Cantone, koji je u seriji glumio Garsonovog partnera na ekranu Anthonyja Marentina, na Instagramu je napisao: "Samo me preplavila tuga ... Bio si dar od Boga."

Seks i grad Možda vas zanima U rebootu serije 'Seks i grad' čak tri nove žene zamijenile su Samanthu, je li to dovoljno? Rubrika Life&style Life&style

Cynthia Nixon, koja je u seriji glumila Mirandu Hobbes, rekla je: "Svi smo ga voljeli i obožavali smo raditi s njim. Bio je beskrajno smiješan na ekranu i u stvarnom životu. Bio je izvor svjetla, prijateljstva i znanja o šoubiznisu." Izvršni producent serije "Seks i grad", Michael Patrick King, rekao je da je Garson radio "čak i dok je bio bolestan". "Njegov duh i njegova predanost zanatu bili su prisutni svaki dan", rekao je u izjavi. "Njegovo mnoštvo darova kao glumca i osobe svima će nedostajati."

Zara ima jeftiniju verziju "manolica", cipela koje je proslavila Carrie Bradshaw

Carrie ponovo u kultnim Manolicama Možda vas zanima Carrie ponovo u kultnim cipelama koje je proslavila, pogledaj kako ih nosi u novim epizodama Seks i grada Rubrika Moda Moda

Garson je također bio snažan zagovornik posvojenja te je 2009. godine usvojio svog sina Nathana, koji je na Instagramu podijelio nekoliko njegovih fotografija uz objavu. "Jako te volim, tata. Počivaj u miru i jako mi je drago što si sa mnom podijelio sve svoje avanture i uspio postići toliko mnogo. Ponosan sam na tebe. Uvijek ću te voljeti. Bio si najjača, najsmješnija i najpametnija osoba koju poznajem. Drago mi je što si sa mnom podijelio svoju ljubav. Nikada to neću zaboraviti", napisao je.

Photo: Shutterstock

Komentari 0