Stars

Poznati su nam prokomentirali situaciju u Agrokoru

Mjesecima sa strepnjom slušamo političare i ekonomske stručnjake i pitamo se ima li nade za spas koncerna, no sada smo poželjeli čuti što neke poznate osobe misle o tome. I, ma kako ova tema bila mučna, ipak smo se uspjeli nasmijati

Danas je predstavljen novi kanditat za povjerenika za Agrokor Fabris Peruško i njegova zamjenica Irena Weber, a kako mjesecima (sa strepnjom) slušamo političare i ekonomske analitičare o ovoj temi, poželjeli smo malo svježe, drugačije perspektive i pitali neke naše poznate osobe misle li da ima nade za spas koncerna. Mnogi su nas, iskreno, odbili jer nisu željeli komentirati ovu temu, no, neki su ipak imali odgovor - i ma kako ova tema bila teška za sve - netko nas je ipak uspio nasmijati. 

 

Davor Dretar Drele, voditelj

 | Autor: Marko Lukunić/Pixsell, Miss7 Marko Lukunić/Pixsell, Miss7

"Mišljenja sam da za slučaj Agrokor postoji samo jedno rješenje, ali ono je odavno preminulo. Pri prvom posrtaju ovog megalomanskog projekta trebalo ga je pustiti da lijepo izdahne, pozatvarati sve odgovorne, a tvrtke unutar koncerna vratiti radnicima. Lopovi bi bili tamo gdje im je mjesto, a radnici bi opet imali odmarališta, besplatne karte za kazalište, jabuke, kiselo zelje i svinjske polovice, te ono najvažnije - ljudsko dostojanstvo.  Koliko sam primijetio, pri slučaju kolapsa moje tvrtke nije osnovano nikakvo povjerenstvo, nisam proglašen sistemskim rizikom, nego me je voljena država na sve to još i ovršila za nepostojeći dug!"

 

Lara Antić Prskalo, pjevačica

 | Autor:
"Mislim da moj komentar ne znači ništa. Sve informacije koje imamo ionako su PR tekstovi raznih političkih 'influencera'. Istina je u nekom skrivenom kutu/arhivi ili računu".


Originalan kao i uvijek bio je Damir Martinović Mrle iz Leta 3, koji je ovu temu komentirao jednim nesvakidašnjim videom! Na naš komentar kako je video nerazumljiv – Mrle je imao još bolji odgovor!
 

"Pa u Agrokoru je sve apsurdno, pa je i moja poruka apsurd!".  Nešto nam govori da bi Mrletova reakcija mogla doista postati pravi viralni hit!

Photo: None
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ivica19

    Agrokor je dobro poznata priča već više godina kako vladi tako i institucijama vlasti uopće...