Stars

Poznati reagiraju na izopačeno zlostavljanje pasa

Fotografije zlostavljanih pasa, omamljenih i odjevenih u ženske najlonke i štikle, snimljene navodno u Beogradu, zaista zastrašuju. Evo što o ovom užasu kažu poznate osobe koje su ujedno i vlasnici pasa

Pas omamljen i obučen u ženske najlonke i štikle. Fotografija od koje ti se ledi krv u žilama. No priča koja se skriva iza ove uznemirujuće fotografije još je strašnija. 

Ovo je fotografija iz jednog bordela sa psima - kakvih ima i u Beogradu! Tu je informaciju na svojoj Facebook stranici podijelio pokret Levijatan iz Srbije koji se bavi zaštitom životinja te se na radikalne načine bori protiv nasilja nad životinjama!  Levijatan je ponudio 1000 eura onomu tko ih dovede do jednog od ovih 'bordela' ili za informaciju gdje se zlostavljači skupljaju. Fotografija je šokirala i Hrvatsku. Ovakvo zlostavljanje i iživljavanje nad životinjama očito se događa u našem susjedstvu, a Internet i tjednima nakon što je otkrivena, gori od komentara o ovoj strašnoj priči. Jezive prizore su komentirale i neke od naših poznatih osoba koje su ujedno i vlasnici pasa. Evo što su nam rekli, vidno uznemireni: 

Bojan Jambrošić, pjevač

 

Ivana Mišerić, voditeljica

 


Viktor Drago, modni producent

 

 

Good morning.. He just looks good and innocent #life with #jackrussellterrier #crazy #dog #WeAreBetterWithPets :)))

A post shared by Viktor Drago (@viktordrago) on

"Svaki seksualni čin bez privole jednog, oba ili više sudionika, spada u područje medicine i zakonodavstva te se mora i tretirati kroz navedene institucije. No s obzirom da živimo u doba kada se istina i pravo komuniciraju na načine kako kojoj interesnoj skupini odgovara, ovo je samo još jedan dokaz izopačenosti društva u kojem danas živimo. Ne samo životinjski, svaki je život izgubio vrijednost kako bi se nahranili apetiti bolesnih pojedinaca lišenih svake empatije. Ne moraš biti vjernik da vidiš da živimo u paklu te nas religija s istim više ne može plašiti, već aktivno sudjeluje u njegovom životu na zemlji. Ovo je tek jedna od bolesnih crtica koja obilježava našu svakodnevicu, ali će, nažalost, ostati neprimijećena, jer društvo je bolesno u cjelini".

 

Andrea Šušnjara, pjevačica
 

 

#mylovemylifemyeverything

A post shared by Andrea Susnjara (@andreasusnjara_official) on

 

"Svaki oblik nasilja nad životinjama se treba najstrože kazniti!!! Sama informacija o tome me sablaznila - ne želim uopće vjerovati da postoje takvi bolesnici, a slike ne želim niti pogledati! Puna podrška svima koji se bore za prava životinja".

Photo: None
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sneki2

    Gospode Bože - odvratno!!