Stars

Poznate Hrvatice vole haljine - koja je tvoj favorit?

Naše poznate modne dame već su uskočile u svoje omiljene ljetne haljine i kako se čini svaka ima različitog favorita. Što im je zajedničko? Sve ih jednako dobro nose!

Sigurni smo da će se većina djevojaka složiti kako su proljeće i ljeto ono pravo doba haljina. U ovo doba godine sve ih izvlačimo iz ormara i oduševljeno šetamo kad god imamo priliku. Mini, midi, maksi - svejedno je! Jednobojne ili s printom, svečanije ili više casual; sve ih nekako podjednako volimo.

Možda vas zanima Pronašli smo povoljnije varijante predivne haljine Ive Šarić Leko Rubrika Moda Moda

S nama se očito slažu i ove poznate Hrvatice koje su proteklog tjedna na društvenim događanjima birale različite haljine. Skupili smo ih sve na jedno mjesto jer nas zanima tvoje mišljenje - koja je najbolje odjevena?

 | Autor: miss7 miss7 Daria Lorenci, Marija Borić, Kristina Krepela, Katarina Baban

Ljetne haljine i sandale očito su top kombinacija naših predivnih glumica. Daria Lorenci zablistala je u divnoj crvenoj midi haljini, dok je Marija Borić izabrala jarko rozi model s volanima. Kristina Krepela i Katarina Baban očito su veći fanovi midi modela jer su se obje odlučile upravo za kraću varijantu haljinice.

Možda vas zanima 20 suknji koje ćeš kupiti sada, a obožavati cijelo ljeto Rubrika Moda Moda

Katarinina točkasta haljina na preklop model je koji tako savršeno naglašava žensku figuru upravo tamo gdje treba dok je Kristina svoj komad s printom ipak još malo "začinila" jednostavnim bijelim blejzerom.

 | Autor: miss7 miss7 Iva Jerković, Ana Čagalj, Nina Mia Čikeš

Međutim, među našim poznatim damama kriju se i neke klasičarke pa tako bez obzira na (pro)ljetnu sezonu i dalje radije biraju crno-bijele kombinacije. Bivša manekenka i voditeljica Iva Jerković zabljesnula je u super jednostavnoj maloj crnoj haljini, dok je lijepa Joletova supruga pokazala svoje duge predivne noge u čipkastom mini modelu. Zagrebačka arhitektica Nina Mia Čikeš, čiji stil i inače obožavamo, također je oduševila svojim izborom haljine, a naizgled jednostavnu točkastu haljinu savršeno je upotpunila crno-bijelim cipelicama. 

Naše cure stvarno su maherice od stila i uvijek nas inspiriraju svojim lookovima! A sada trk u ormaru po haljinu...

Možda vas zanima Stradivarius ponovno ima najljepše sandale sezone! Rubrika Moda Moda
Photo: promo
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kristoffer

    Pozdrav, Želite li pokrenuti vlastiti posao? Trebate li financijska sredstva za napraviti druge stvari za vrijeme ovog blagdana? Mi smo na raspolaganju. Nudimo gotovinski krediti iz Euro 2000 do 10 milijuna, uz godišnju kamatnu stopu od 3%. Trajanje otplate od ... prikaži još!