Moda

Pronašli smo povoljnije varijante predivne haljine Ive Šarić Leko

Ljepotica nas je podsjetila zašto žuta izgleda fanatastično u ovim toplim danima

Predivna Iva Šarić Leko zna kako ukrasti pažnju. Na jučerašnjem događaju predstavljanja nove kolekcije naočala atraktivna brineta je zablistala u žutoj dugoj haljini dizajnerskog brenda Self Portrait. Još jednom nas je na ovaj način podsjetila zašto baš ova boja izgleda fantastično u toplim danima. Žuta boja naš izgled automatski čini pristupačnijim, a taman ten još više dođe do izražaja. Žuta haljina sitnog cvjetnog uzorka i maksi dužine na Nordstrom webshopu košta 4020 kuna, no uspjeli smo pronaći nekoliko povoljnijih izvedenica ovih haljina.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Self Portrait, 4020 kn

Jednu od najsličnijih varijanti u svojoj ponudi ima H&M. Doduše, ovdje se radi o modelu ravnog kroja bez volana, i zatvorenih rukava. Ipak, u ovoj varijanti su cvjetovi uočljiviji, a i cijena je... deseterostruko niža. Ovaj model haljine je idealan za ljetne večeri.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

H&M, 450 kn

A sada zastanimo na trenutak i pogledajmo ovu predivnu Topshop haljinu! Doista, ovo je nešto najbliže što možemo usporediti s haljinom Ive Šarić Leko. Predivni izrez na vezanje, jako boho vibra, mali ružičasti cvjetovi... Jednostavno sve je ovdje savršeno. I idealno za kombiniranje s ravnim sandalama!  | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Topshop, 640 kn

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0