Stars

Poznate dame zablistale na Severininu koncertu. Koja najbolje izgleda?

  • Na Severininom sinošnjem koncertu u Zagrebu bilo je mnogo slavnih gostiju: Bojana Gregorić, Iva Radić, Jelena Veljača...
  • Pjevačica je zablistala u otkačenoj neonskoj kombinaciji, a fokus je bio na žutim čizmama
  • Bojana, Jelena i Iva imale su posve različite outfite, a mi se pitamo tko najbolje izgleda

Povodom promocije svog novog albuma "Halo", pjevačica Severina sinoć je održala koncert u zagrebačkom klubu "Opera". Koncert je privukao hrpu ljudi željnih novih pjesama i dobre zabave, a 47-godišnja pjevačica odlučila se za prilično otkačenu modnu kombinaciju.  | Autor: Matija Habljak/Pixsell Matija Habljak/Pixsell Seve je, čini se, doista prigrlila neonski trend pa se, nakon narančastog sakoa kojeg je nedavno nosila u dnevnom izlasku, odlučila za narančastu mini haljinu s dubokim dekolteom i sitnim volančićima. Pripijena haljina laskala je njenoj vitkoj figuri. Ipak, narančasta haljina definitivno nije najveće iznenađenje. Severina je, naime, ružnom vremenu odlučila prkositi fluorescentno žutim čizmama do koljena. Osim toga, kosu do ramena oblikovala je u shabby varijantu te look upotpunila crvenim ružem koji je zaokružio ovu rapsodiju boja.   | Autor:

Iako je Severina definitivno bila glavna zvijezda večeri, na koncert su došle njene brojne slavne prijateljice. Glumica Bojana Gregorić noćni izlazak najavila je na svom Instastoryu. Tamo se, naime, pohvalila lookom kojim je dominirao jarki crveni ruž i ispeglana kosa. Tijekom večeri fotografi su je ulovili u stvarno zanimljivom ženskom odijelu. U modu sve popularnijih odijela, glumica je odlučila zablistati pa se odlučila za čipkastu, crvenu varijantu koja je pratila njenu vitku liniju. Odijelo je kombinirala s nude salonkama koje s glavnog komada nisu odvlačile pažnju. Još jedan stvarno zanimljiv odabir, zar ne?  | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

U Bojaninom društvu bila je i Jelena Veljača koja se odlučila na ružičastu haljinicu sa zlatno-srebrnim geometrijskim otiscima. Haljina ima visoki ovratnik i duge rukave te skriva Jelenin elegantni trup. Sva pažnja definitivno je usmjerena na njenu plavu kosu i vrlo nježan make up koji se sastoji od tanke linije tuša, nude ruža i roskastog rumenila koje se sjajno slaže s haljinom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on

Možda vas zanima Hura! Znamo kako više nikad nećeš ostati s praznom baterijom mobitela Rubrika Life&style Life&style

Među glamuroznijim gostima na koncertu svakako se našla i Iva Radić, inače bliska prijateljica pjevačice. Za razliku od Jelene i Bojane, Iva se odlučila za šljokičasto izdanje u kojem nije mogla proći nezamjećeno. Šljokasta haljina pratila je Ivinu liniju i naglasila dekolte, a, koliko je moguće vidjeti na slici iz noćnog izlaska, Iva je haljinu (ili tuniku?) iskombinirala s trapericama i kožnom jaknom te holivudsko izdanje transformirala u rock chic varijantu idealnu za opušteni noćni izlazak. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by I V A • R A D I Ć (@iva___radic) on

Noć su, kako se čini, obuzela neočekivana modna izdanja. Tko te je oduševio?

 

 

Photo: None

Komentari 0