Stars

Poznate dame ti otkrivaju omiljeni kutak u svom domu

Ove lijepe slavne cure otvorile su miss7 vrata svojih domova i pokazale nam svoje najdraže mjestašce: za Anju je to zid pun uspomena, za Marijanu ugodna dnevna soba, a Žanamari najviše voli svoj ormarić za cipele

Svi maštamo o putovanjima, novim mjestima i destinacijama koje bi baš bilo cool posjetiti...a onda kada odemo na put i krenemo u avanturu, sjetimo se vrlo brzo onog nekog posebnog mjesta u vlastitom toplom domu, pa se na trenutak poželimo teleportirati barem na minutu u onu svoju fotelju iz koje jutarnje ispijanje kave postaje više od rituala... To je mjesto gdje si svoj na svome! 
Što ti je prvo palo na pamet, hajde priznaj...koji je tvoj omiljeni kutak u vlastita četiri zida? Isto smo pitanje postavili i poznatim damama. 

Televizijska zvijezda Anja Alavanja Romac nam otkriva jedan vrlo poseban zid u njezinu domu:  
"S ovim smo se zidom jako namučili jer je trebalo jako dobro složiti sve te slike, prvo na podu i točno nacrtati gdje točno želimo zabiti čavliće tako da je satima trajalo dok smo moj suprug Željko i ja sve preslagivali. Uvijek odmorim oči na tom zidu, ima nekih dragih fotografija... No, osim obiteljskih fotografija volim i neke motive iz Ikee koji mi podižu raspoloženje. Moj suprug kaže da ja imam ukus za mase pa je on ponosan na svoja dva kolaža Ivane Jurić i na svoj originalni plakat za australsku turneju Rolling Stonesa. Sve moje fotografije i sve fotke naših sinova Ivora i Jakova su uglavnom iz časopisa zato što smo prelijeni da idemo razvijati fotografije. To je definitivno kutak moga doma koji jako volim i smatram toplim i obiteljskim!"

Zid prepun fotografija i uspomena ujedno je i centralni zid dnevnog boravka gdje obitelj Romac provodi predivne obiteljske trenutke. "U lijevom donjem kutu zida je remek djelo moga sina Jakova. Kada je imao dvije godine, uzeo je bojice i imao je napad inspiracije i sa plavom i zelenom je nešto pošarao, a odlučili smo to uopće ne brisati jer smo shvatili da nam je to zapravo super detalj!", kaže Anja.   | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Anji je, čini se, dovoljan samo jedan pogled na zid ljubavi da joj odmah grane sunce u ovim tmurnim, kišnim danima.
Svoj omiljeni kutak sa miss7 podijelila je i glumica Marijana Mikulić te dopustila da zavirimo na mjesto gdje ona apsolutno uživa: "Moja oaza mira i centralno mjesto okupljanja moje obitelji. Kad sam sama, tu pijem kavu, čitam ili odmaram, a kad smo svi doma, tu smo onda svi na okupu, baš na ovom čarobnom mjestu. Ovdje se družimo, ugošćavamo prijatelje...Baš volim ovo naše malo gnijezdo!". 

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

 | Autor: Instagram Instagram

Pjevačica Žanamari Perčić u sekundi nam je dala odgovor na ovo pitanje! Žena zna što voli!
"Postoji li žena koja nije poželjela imati ormar u koji joj stanu sve cipele koje ima?! Ja sam svakako jedna od tih. Moj ormar za cipele dovoljno je velik za sve moje omiljene cipele i užasno mi je važno da budu besprijekorno složene i spremne za akciju. Otvaranje vratašaca ovog ormara budi u meni neopisiv zen i zadovoljstvo. Uostalom, to je znak da se ili sređujem za neki izlazak, nastup, šetnju ili se spremam za odlazak na trening. Volim biti vani pa je ovo prva stanica koja mi automatski podigne energiju!", rekla nam je pjevačica. 

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić  | Autor: Instagram Instagram

Photo: Instagram

Komentari 0