Stars

Potvrđuju li ove slike ili opovrgavaju da je Kate Middleton ponovno trudna i to s blizancima?

  • Posljednjih mjeseci više su se puta javile glasine da vojvoda i vojvotkinja o Cambridgea čekaju novu bebu
  • Nako toga se pričalo da se zna spol djeteta - djevojčica, a zatim da Kate Middletin čeka blizance
  • Kraljevski dvori šute, ali priča se ponovno vratila. Ipak, mislimo da ove slike ne lažu

Britanski tabloidi već su nekoliko pouta posljednjih mjeseci pokretali priču je li Kate Middleton ponovno trudna tvrdeći da vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea po četvrti put čekaju dijete. Naravno, ovako vruća priča se širi poput požara mada, ako se krene istraživati, dokazi Da je Kate trudna su dosta diskutabilni. Tako je britanski Express posumnjao u vojvotkinu trudnoću zato jer na jednom događanju sredinom veljače nije nosila prsten koji uvijek nosi, Williamov poklon za zaruke s dijamantom i safirima. Zašto? Zato jer trudnicama natiču ruke i noge pa ga Kate više ne može nataknuti na prst, kažu.

Možda vas zanima Tko tu koga kopira? Kate i Meghan nose neke slične komade, pogledaj što obje vole nositi Rubrika Moda Moda

Nakon toga razvila se priča kako ne samo da je trudna već da se zna i spol djeteta, bit će djevojčica, a zatim nova, da čeka blizance (dvije djevojčice, ustvrdio je britanski OK!) - jer na ultrazvuku je registirirana aktivnost dvaju srca. Naravno, sve prerasta u dramu jer William sada navodno strahuje za njezin život zbog visokog tlaka i teških mučnina s kojima se borila u prethodne tri trudnoće. Od prvih šuškanja do danas s kraljevskih dvora još nema potvrde niti demantija vojvotkinje trudnoće. Kate je i dalje vrlo mršava, a posljednji događaj kojem je porisustvovala čini se razbija sve iluzije da će princ George, princeza Charlotte i princ Louis dobiti sestricu. Ili brata. Ili dvije sestrice.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Naime, odjevena u zelenu usku majicu i hlače cullotes kroja Kate Middletone ovih se dana baš dobro zabavila (pogledaj koliko se smije u ovoj neformalnoj prilici) na London Stadiumu, koji je dio Olimpijskog parka u londonskoj četvrti Stratford. Sve se dogodilo u sklopu sportskog događanja pod pokroviteljstvom bivše britanske atletske rekorderke i olimpijke Jessice Ennis-Hill pa je tako Kate otrčala utrku na 100 metara, a okušala se i u tae kwon dou. Trudnica? U ranom stadiju riskantne trudnoće? Nama se ipak ne čini da bi to Kate ne bi radila da je trudna. A trudničkog trbuščića i dalje nema... Što ti misliš, je li vojvotkinja od Cambridgea ponovno trudna? Nama se čini da su to ipak bili samo tračevi...

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

 

miss7 predstavlja novi originalni video serijal "Kat po kat s Kim Končar" u kojem će naša novinarka i mlada glumica Kim Končar ugostiti poznate hrvatske zvijezde u usponu stubama naše poslovne zgrade. Kao i uspon, pitanja će gostima postajati sve teža pa tako neće nedostajati i škakljivih tema. U prvoj epizodi gost je modni stilist Marko Grubnić.
 

 

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0