Stars

Postava serije ''Melrose Place'' ponovo na okupu, Heather Locklear otkriva što misli o snimanju novih nastavaka

  • Devedesete godine prošlog stoljeća pamtimo i po seriji američkog producenta Aarona Spellinga ‘’Melrose Place’’ 
  • Omiljena glumačka postava ponovo se okupila, ovaj put javljajući se iz svojih dnevnih boravaka
  • Osim što su izmijenili razne zgode i sjećanja sa seta serijala, neki od njih otkrili su vide li se ponovo u ulogama koje su ih proslavile

Glumci hit američke serije ''Melrose Place'' okupili su prvi put nakon osam godina, a u live show ''Stars in The House'' na YouTube kanalu javili su se u opuštenom kućnom izdanju iz svojih dnevnih boravaka zbog epidemije uzrokovane koronavirusom. Protagoniste intrigantnih zapleta serije koje se prikazivala od 1992. do 1999. godine; Heather Locklear, Granta Showa, Douga Savanta, Thomasa Calabra, Andrewa Shuea, Courtney Thorne-Smith, Lauru Leighton, Daphne Zunigu i Josie Bissett na Zoomu su ugostili voditeljski i bračni par Seth Rudetsky i James Wesley. 

Možda vas zanima Više od dva desetljeća od zadnje epizode Melrose Placea: Kako danas izgledaju glavni glumci Rubrika Stars Stars

Dobro raspoložena glumačka ekipa izgledala je sjajno, a u ugodnim razgovorima prisjetili su se i iskustava koje je neke od njih lansiralo u popularne televizijske glumce.

No, za Heather Locklear, veteranku iz popularne Dinastije, ''Melrose Place'' bila je to samo još jedna vrlo zabavna stepenica u karijeri, a glumica koja je izgledala odlično u crnom topu sa spuštenom naramenicom i raspuštenom kosom navela je kako bi ulogu ogorčene Amande Woodward i ponovila. 

‘’Bilo bi zabavno utjeloviti lik Amande u zreloj dobi od 58 godina’’, ustanovila je Heather koja je, nakon godina borbe s ovisnošću o alkoholu, posljednjih godinu dana trijezna.  

 | Autor: Screenshot/Profimedia Screenshot/Profimedia

Prisjetila se zabavnih trenutaka s ostatkom glumačke ekipe, a dodala je kako je ih je  naporan tempo snimanja serije još više zbližio. ‘’Mislim da nitko nije očekivao da će serija postići takav uspjeh’’, nadovezala se Josie Bissett.

Možda vas zanima Potvrđeno je! Tračerica se vraća na male ekrane, a evo što smo uspjeli iskopati o radnji nastavka Rubrika Life&style Life&style

Courtney Thorne-Smith dodala kako je sve započelo skromnim snimanjem u Santa Clariti, na 30 minuta od Los Angelesa, a o seriji se počelo pričati tek kad se na setu pojavila Heather.  ‘’Kada je Heather ušetala, odjednom smo imali zlikovca u seriji i tada je sve poletjelo’’, prisjetila se Courtney. 

 | Autor: screenshot/IMDB screenshot/IMDB

Doug Savant koji se ekipi pridružio sa svojom suprugom Laurom Leighton prisjetio se zajedničkih ručkova koje je uglavnom organizirala Courtney.

Marcia Cross spomenula je kako je njezin lik izbjegao pogibiju. 

‘’Dobila sam telefonski poziv kad su me upitali želim li se vratiti u seriju krajem godine. Rekla sam im kako ne razumijem, jer upravo taj dan snimam scenu u kojoj pogibam u slijetanju s litice. Odgovorili su mi da će to promijeniti. Stoga sam se nakon nekoliko mjeseci vratila’’, ispričala je Marcia.   

 | Autor: screenshot/IMDB screenshot/IMDB

Zuniga je ispričala kako se radilo o njezinoj prvom serijalu pa joj je bilo potrebno i nešto više vremena za pripremu. Prsjetila se kako su joj kolege savjetovale da brže govori jer producenti ne vole stanke. 

Uz zgodno prisjećanje na snimanje jedne od najpopularnijih serija devedesetih, glumci su i podržali humanitarnu akciju za prikupljanje novčane pomoći glumcima uslijed epidemije uzrokovane koronavirusom. Hoćemo li nakon sedam sezona glumce gledati u novim spletkama, ostaje za vidjeti.  

Photo: tvline.com
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    ajme, jeza.....bolje da ih nismo morali vidjeti