Life&style

Zašto nedjelju navečer ne bi rezervirala za ''Kućanice''? Ekipa se ponovo okuplja, ali bez dvije prijateljice

  • Osam godina nakon prikazivanja posljednje epizode serijala, Kućanice ponovo dolaze u naše domove
  • Ipak, društvu iz Wisteria Lane neće se pridružiti Felicity Huffman i Teri Hatcher
  • Nove misterije nezaboravne ekipe moći ćemo gledati u nedjelju u live prijenosu 

Zgodni vrtlari, susjedi od kojih treba čuvati leđa, misteriozni zapleti i nada sve sestrinska solidarnost prijateljica u obožavanoj seriji Kućanice držala nas je godinama prikovanima za male ekrane. A sada, osam godina nakon završetka serijala, društvo iz Wisteria Lane okupit će u epizodi uživo koja će prikazivati na web lokaciji Stars in the House nedjelju u večernjim satima kako bi se prikupila sredstva za The Actors Funds. Međutim, okupljanje koje jedva čekamo odvit će se bez Felicity Huffman i Teri Hatcher.

Možda vas zanima Sjećaš li se neponovljive ekipe iz 'Pune kuće'? Ponovo su se okupili, a za to imaju vrlo dobar razlog Rubrika Life&style Life&style

Za dobru zabavu na kakvu smo nakviknuli bit će zadužene Eva Longoria, Marcia Cross, Vanessa Williams, Dana Delaney i Brenda Strong.  Izostanak Huffman, pišu strani mediji, sasvim je očekivan zbog njezine umiješanosti u skandal 2019. godine, a koji je vezan za plaćanje mita kako bi se njezina kćer upisala na prestižni fakultet. Huffman, koja je glumila Lynette Scavo, u listopadu prošle godine provela je 11 dana u zatvoru, jer je platila 15.000 dolara ''dobrotvornog priloga'' kako bi olakšala kćeri prijemni ispit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Clearly One of the best show everrr !!! 🤩 #desperatehousewives #susanmayer #lynethscavo #breevandekamp #ediebritt #gabriellesolis !!

A post shared by ~French Fan~ (@one_sos_4_vampire_desperate) on

Nedolazak Teri Hatcher na virtualni set prolazi u ozračju glasina o njezinom sukobu s kolegicama. Poznato je da je Eva Longoria Huffman nazvala ''dobrom prijateljicom'' koja je čuvala njezina leđa od ''nasilnice na setu''. Eva se povjerila kako se plašila rada s osobom koja ju je maltretirala sve dok Felicity jednog dana nije ''nasilnici'' rekla ''dosta ''. ''Znam da ne bih preživjela tih 10 godina da nije bilo prijateljstva s Felicity'', nadodala je Longoria.

Možda vas zanima Eva Longoria pokazala zavidnu figuru nakon poroda Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

От подписчицы: «Добрый день!Вчера смотрела последние серии 5 сезона. Долго смеялась, когда Линетт пришла к доктору, уверенная, что вернулся рак. А доктор ,после проведенных анализов сообщил ей, что она беременна. И вот этот ее вопрос сделал мой вечер: -Может все-таки рак? Может вспомним еще любимые перлы героев?😉» #отчаянныедомохозяйки #desperatehousewives

A post shared by Отчаянные Домохозяйки (@desperatehousewives.fan) on

Tvorac serije Marc Cherry također je dao do znanja da je na setu bila ''problematična članica tima''. Iako su se svi trudili slagati s glumicom, Marc navodi kako je to bilo nemoguće i kako su stvari kretale od lošeg prema goremu, a eskalirale su tijekom sedme sezone kada je ''ova žena'' odlučila kako neće razgovarati s nekima sa seta. 

Hoće li se dramatični zapleti izvan seta i na setu popularnog serijala nastaviti i na live virtualnom okupljanju, ostaje za vidjeti u nedjelju. 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0