Stars
"Porod je trajao 26 sati. Izmučila sam se, ali je vrijedilo. Onda kada vidiš dijete sve stane", otkrila je Leona Paraminski Neveni Rendeli

"Porod je trajao 26 sati. Vrijedilo je. Kad vidiš dijete sve stane", otkrila je Leona Paraminski Neveni Rendeli

  • U show miss7 Friday live s Nevenom Rendeli i gostima jučer je u goste stigla glumica Leona Paraminski
  • Leona je prije dva mjeseca na svijet donijela curicu Liv u Santa Barbara Cottage Hospital, istoj bolnici u kojoj je Meghan Markle rodila kćerkicu Lilibet
  • U intervjuu je otkrila kako se snašla u novoj ulozi majke, kako je prošao porod i prvi dani majčinstva, kakav je život na zapadnoj obali LA-a., i kakvi su joj daljnji planovi s glumačkom karijerom

Online druženja sa zanimljivim gostima Nevene Rendeli Vejzović se nakon kratkog predaha nastavljaju. U novom izdanju talk showa miss7 live s Nevenom Rendeli u goste je stigla glumica Leona Paraminski. Zagrebačka glumica s američkom adresom nedavno je ostvarila svoju najveću želju i postala majka djevojčice Liv, a koliko zrači srećom i pozitivnom energijom pokazala je u Neveninoj emisiji.

Bio je to pravi ženski razgovor, a jedna od tema o kojima su Nevena i Leona razgovarale je svakako ona o - majčinstvu. Leona je rodila u Santa Barbara Cottage Hospital, istoj bolnici u kojoj je Meghan Markle na svijet donijela kćerkicu Lilibet. Otkrila je kako se snašla u novoj ulozi majke, kako je prošao porod i prvi dani majčinstva, kakav je život na zapadnoj obali LA-a., i kakvi su joj daljnji planovi s glumačkom karijerom.

Možda vas zanima "Lejla i ja smo se tri puta i razveli u pandemiji", rekao je Tarik Filipović Neveni Rendeli Rubrika Stars Stars

Nevena je započela talk show pitanjem "Leona, život ti je bajka ili mi se to samo čini?", na što joj je glumica odgovorila "Mislim da kada imaš malu bebu život nije bajka, jer nikada ne spavaš, ali je predivno. Sad sam se probala malo naspavati za ovaj intervju, ali nije mi uspjelo." 

"Porod je trajao 26 sati, ali bilo je super što je Tin bio sa mnom, na kraju sam imala dvije epiduralne - jedna nije radila, pošteno sam se izmučila, ali je vrijedilo. Onda kad vidiš dijete sve stane. Mislim da je to pravo svake žene i da trebaš dobiti epiduralnu kad je tražiš. Tko je rađao sve zna, tko nije mora šutjeti! - otkrila je Leona na pitanje o tome kako je prošao porod.

 | Autor: Screenshot Screenshot

Na što se Nevena našalila da muškarci moraju rađati da bi se epiduralna na trafici kupovala. Suprug Tin je Leoni rekao kako misli da bi svaki muškarac trebao biti uz ženu na porodu jer jednostavno prođe sve s njom i kasnije više cijeni - ne samo dijete, ne samo tu ženu - nego više daje sebe u samom procesu. Čak je s njom bio i na carskom rezu.

"Kako to da si se odlučila rađati u Americi?" upitala ju je Nevena, a Leona je odgovorila "Pa ne mogu reći da je to uopće bilo pitanje, jednostavno je tako - tu živimo. Mislila sam da dijete ima američko državljanstvo, hrvatsko će svakako imati po nama. Imat će više prilika u životu. Iako će se Amerika vjerojatno raspasti kad ona bude imala 20 godina" - našalila se Leona.

Možda vas zanima "Skoro sam ostala neudana, svećenik je trčao za nama" otkrila je Antonija Blaće Neveni Rendeli Rubrika Stars Stars

Leona majčinstvo u 40-tima doživljava kao potpuno pravo vrijeme za nju. Zrelija je, mirnija, u životu je puno toga prošla što ne bi mogla da je dobila dijete u 20-tima ili 30-tima. No, što se tiče fizičkog opravka nakon teškog poroda i carskog reza kaže da joj je teže obzirom na godine. "Ja više ne znam što je pravo vrijeme, mislim da je to individualna stvar i da se ta granica pomakla. Jednostavno žene žele više raditi i stvarati karijere, mislim da je s 45 krajnja granica da rađaš - da baš nisam sada kao baka kad dijete vodim u školu, no svakako mislim da to ne bi trebala biti tabu tema za raspravljati."

Planira se vratiti glumačkoj karijeri i čeka je projekt u Hrvatskoj pred kraj 2022 godine, a stava je kako je uz dijete važno imati karijeru i nešto čemu se možemo posvetiti. Ali također dijeli mišljenje kako je predivno ako imamo prilike prvih godinu dana ili dvije biti uz dijete. Otkrila je i kako Liv nije jedina beba u obitelji jer je i njezina sestra nedavno rodila dječaka te jedva čekaju da se bebe napokon vide. 

"Ne uspijem uopće imati vrijeme za sebe uz malenu bebu, jedva sam uspjela i sada oprati kosu. Nisam mogla baš svakakva pred kameru, morala sam se malo urediti. Iako se sada inače i ne šminkam - nigdje ni ne idem i nitko me ni ne vidi. No, toliko sam htjela dijete i uživam u svakom trenutku", povjerila se Leona.

Možda vas zanima Nevena ugostila Bojanu Gregorić i supruga Enesa; odgovarali su na intimna pitanja jedno o drugome, a on je pripremio i dva zanimljiva jela Rubrika Stars Stars

Uvijek je osjećala kako gluma nije zanimanje već poziv. No, otkrila je kako premda je odrasla pred kamera ima strah od javnog nastupa. Vjerojatno jer se u glumi skriva iza uloga, a kada treba javno nastupati onda je stvarna ona. "Vođenje Dore sam jedva preživjela! Bila je to doba kad smo svi bili u šljokicama i kad smo stali u ELFS haljine", kazala je Leona kada joj je Nevena pokazala fotografiju gdje je bila u ulozi voditeljice Dore.

 | Autor: Screenshot Screenshot

A kada je riječ o otvorenom razgovoru o medicinski potpomognutoj oplodnji, Leona je otkrila da joj to nikada nije bio problem i da želi i drugim ženama pomoći ako se bore s neplodnosti: "Zapanjujuća je brojka koliko je parova zapravo neplodno, no o tome zbilja treba razgovarati. Zašto uz cijeli medicinski napredak to ne bi mogli koristiti ako možemo? To nikako ne bi trebala biti tabu tema! Ali, kužim da se možda nekada žene osjećaju da nisu dovoljno zdrave ili da ne žele pričati da s njima nešto nije uredu. No, razlog neplodnosti se najčešće ne zna. Zato ako možeš pomogneš si."

"Veselim se što ćeš doći sljedeće godine - znam da ti gađaš sunce - kako ide sunce tako ti putuješ. I pijemo kavu u Zagrebu" kazala je Nevena i završila miss7 live opraštajući se od Leone iz sunčane Sante Barbare.

U društvu Leone Paraminski vrijeme je brzo proletjelo, a cijeli intervju možeš pogledati u snimci emisije 'miss7 Friday live s Nevenom Rendeli i gostima' koja je dostupna je na Facebook stranici miss7 kao i YouTube kanalu i na miss7 Instagramu.

Photo: Instagram/@marianne_theodorsen

Komentari 0