Stars

Popularna voditeljica i pjevačica objavila preslatku fotografiju iz djetinjstva, prepoznaješ li ju?

  • Poznata voditeljica i pjevačica preslatkom fotografijom prisjetila se svog djetinjstva
  • Znatiželjnim pogledom prema kameri jasno je dala do znanja da je ljubav prema objektivu nastala od malih nogu
  • Na slici pjevačica ima šiškice koje su godinama bile njezin zaštitni znak - pogađaš li o kome je riječ?

Da se ljubav prema kameri rodila na prvi podgled pokazala je naša popularna voditeljica i pjevačica svojom fotografijom iz djetinjstva koju je objavila na društvenim mrežama. Na slici preslatka djevojčica, zaigranog pogleda koju uokviruju šiškice, spremno pozira i dok sjedi na kahlici. Prava profesionalnost već od malih nogu, ali i posebnost, odnosi se upravu na 41-godišnju Idu Prester koja je ovu slikovitu crticu iz prošlosti popratila i tekstom. 

Možda vas zanima Ida Prester: "Mnogi muškarci doživljavaju žene kao svoje vlasništvo. A jedna stvar ih potpuno izbezumi..." Rubrika Stars Stars

‘’Znatiželjan pogled prema kameri, plave šiškice, razbijena brada i guza na kahlici. Ništa se nije promijenilo. Bok, mala Ida, spremi se, kreće let…’’, napisala je voditeljica, danas majka dvoje dječaka. 

Fotografija male Ide zaradila je više od 1000 lajkova, a nije nedostajalo komplimenta brojnih prijatelja na Facebooku. 

‘’Ida, ista znatiželja i dan danas u tom pogledu. Šećerko’’, ‘’Slatkica’’, ''Predivna si. Baš neko drago stvorenjce na ovoj fotkici’’, ‘’Izgledaš mi kao Rio na ovoj sličici’’, neki su od komentara njezinih prijatelja na Facebooku, od kojih je nekolicina istaknula sličnost malenog Roka sa svojom mamom. 

Ida je u braku s beogradskim poduzetnikom Ivanom Peševskim s kojim je u bračnu luku uplovila 2013., a par je dobio dva sina, šestogodišnjeg roka Roka te Ria koji će uskoro napuniti četiri godine.

Prošle godine, Ida se odlučila na solo karijeru, a sa singlovima ‘’Šansa’’, ‘’Minuta’’ i ''Dodir'', uspjela je osvojiti simpatije publike. Glazbenom uzletu prethodila je karijera koju je Ida ostvarila kroz grupu Lollobrigida, a poslije i u bendu ‘’MaiKA’’. No, pored mikrofona, Idi  je odlično i pristajala voditeljska palica, a rado smo je gledale u emisijama '‘Briljanteen’’, ‘’Dan za danom’’, te u prilozima za mozaičnu emisiju ‘’Dobro jutro, Hrvatska’’

Možda vas zanima Ida Prester je u video prijenosu otvorila vrata svog ormara i pokazala najdraže outfite - ima super stvari! Rubrika Stars Stars

U intervjuima Ida je nerijetko dijelila crtice iz svog djetinjstva, a jednom prilikom otkrila je i kakva je bila kao djevojčica

‘’Roditelji mi kažu da sam oduvijek bila jaka, odlučna i da sa mnom nije bilo šale. Tata me je često nosio na ramenima, a ja sam sjedila uspravno kao svijeća, ozbiljno promatrala ljude i dirigirala kuda da krene’’, izjavila je svojedobno Ida. 

Djetinjstvo je, istaknula je jednom prilikom, najviše asocira na baku Anu koja je odgojila

‘’To je divna gospođa iz Zenice, skromna, topla i beskrajno tolerantna. Baka je umrla u 102. godini, sama je živjela do 100. godine, na 4. katu bez lifta. Svaki dan pješice do trgovine i crkve. Nije htjela ikakvu pomoć, kaže da je to tajna njenog zdravlja. Baka Ana, moj najveći heroj’’, istaknula je u jednom od intervjua Ida Prester. 

Photo: Facebook/Marinela Žitko

Komentari 0