Stars

Popričali smo s prezgodnim Pedrom iz Severinog spota i, priznajemo, oborio nas je s nogu

Ako si nakon gledanja novog Severininog spota 'Tutorial' zapamtila samo onog zgodnog frajera – sasvim te razumijemo. miss7 ti otkriva tko je Pedro Soltz, a 34-ogodišnji brazilski model ustupio nam je i puno svojih dobrih fotki! Uživaj!

Pedro Soltz rođen je u Brazilu, točnije u gradu Belo Horizonte. Ima dva brata i dvije sestre, a njegova obitelj, uglavnom europskih korijena u Drugom je svjetskom ratu preselila u Brazil. Maloga su Pedra fascinirale sve te priče koje su mu kao djetetu pričali njegov djed i pradjed, a imao je i još jednu veliku strast. 
"Kao dječak sanjao samo tome da postanem nogometaš! Bio sam odličan golman. No ubrzo sam prestao sanjati i morao sam odustati od nogometa iz više razloga. Jedan od njih je i fakultet, a uz to, imao sam i karijeru modela koju sam započeo kad sam imao 15. U početku je to bilo više iz zabave, a već sa 19 godina sam dobio prvi međunarodni posao. Sa 23, stvari su postale jako ozbiljne! -  prisjetio se svojih početaka zgodni Brazilac.
 | Autor:

A kada Pedro kaže da su stvari u modelingu postale ozbiljne, misli na kampanje i silne suradnje koje krase njegov book. Armani, Dolce & Gabbana, Cavalli, Versace, Zegna, Corneliani, Etro, Bentley, Gillette, Volvo, L'Oreal, Nivea, Head and Shoulders, Barilla, Rolls-Royce i mnogi drugi 'veliki igrači' pali su na njegovu ljepotu. Posao modela donio mu je i uloge u nekim manjim tv-serijama u Italiji, Brazilu i Hrvatskoj. Živio je u više od deset zemalja svijeta, prošao ih više od 40 i naučio pet stranih jezika. A onda je upoznao Iris Cekuš, prelijepu hrvatsku manekenku u koju se zaljubio na prvi pogled!  

 | Autor: Instagram Instagram

"Iris i ja upoznali smo se prije osam godina u Milanu na snimanju jednog od luksuznih talijanskih brendova. Da budem iskren, snimali smo za jedan poznati liker, a taj je projekt bio fenomenalan, ideja je bila fenomenalna, atmosfera također, a i ONA, ona je bila neopisivo fantastična! I tako, znate kraj priče! Nevjerojatno je kako ti život samo servira  - taj sam do otišao na posao, kao i svaki drugi dan, a vratio se s ljubavi svog života. Baš useljavamo u naš novi zagrebački dom, i ono najvažnije je da nam je obitelj blizu, a ja imam sjajnu hrvatsku obitelj!". 

 | Autor:

A njegova najveća ljubav? Kći Lara!

"Oh da, na nju sam najviše ponosan. Doista dajem sve od sebe kako bih bio dobar otac. Zapravo, oduvijek sam želio biti otac. Nas dvoje imamo prijateljski odnos. Iako je ona još mala, nas dvoje puno razgovaramo, igramo se i pokušavam je naučiti svemu što sam ja o životu naučio. Mogu reći da je biti roditelj najbolja stvar. Muškarac koji nema kćer, ne zna što je ljubav".
Ovaj prezgodni tata punom parom radi i dalje, pa su on i supruga Iris majstori u organizaciji. Naime, treba posložiti prilično nakrcan obiteljski i poslovni raspored.

 | Autor:

"Ponekad je moj poslovni raspored toliko zgusnut, ali uvijek uspijevam sve organizirati i dobro živjeti od ovoga. Puno putujem, ponekad povedem i svoje cure, Iris i Laru, a i Iris radi isti posao pa i ona puno putuje. Volim živjeti zdravo, idem u teretanu, trčim i ponekad, kad sam u gradu, igram nogomet s dečkima. Živim obiteljskim životom, smijemo se, veselimo i uživamo u svemu. Moji najveći hobiji su sport i učenje. Puno čitam o financijama, kvalificirani sam investitor", otkriva Pedro.

 

A, dakako, zanimalo nas je i kako je došlo do suradnje sa Severinom
"Poznajem neke od članova Severinina tima - ona doista ima velike profesionalce oko sebe. Njezin me tim kontaktirao za ovaj spot i nakon kratkog razgovora sam shvatio da je ovo još jedan vrhunski projekt. Na snimanju spota je bilo super! Bila mi je čast upoznati Severinu, jako je draga, zabavna i profesionalna. Ona je prava zvijezda,  a istovremeno i divna osoba", ispričao nam je brazilski model. 
Za kraj, pitali smo ovog ljepotana i što misli koji je njegov najjači tjelesni adut, a on odgovara: "Nemam pojma, to prepuštam vama". Pa, missice, što ti misliš, koji je? 

 | Autor:

 

Photo: Instagram

Komentari 0