Stars

Pogledaj što Nina nosi u novom spotu. Dvaput pogledaj!

Savjet: Ne pokušavaj ovo kod kuće!

Kolika diva moraš biti da ti savršeno stoje i 'vreće za smeće'? E, za to baš moraš biti THE DIVA! Ok, divu imamo – Ninu Badrić, a vreće za smeće zapravo i nisu baš vreće za smeće, nama laicima to tako izgleda, to su zapravo crne industrijske folije koje Nina nosi poput najekskluzivnijih kreacija. 
 


Stajling je ovo koji krasi pjevačicu u novom spotu Mijenja se vrijeme koji je snimala ovih dana, a glavni i odgovorni što Nina ovako dobro izgleda je njezin stilist Viktor Drago. Osim crnih folija, ove posebne modele kreirao je prema Nininu tijelu na licu mjesta uz pomoć ljepljive trake i seksi korzeta kakav sve trendseterice trenutno imaju u svom ormaru!

 | Autor: Viktor Drago Viktor Drago
"Kao inspiracija su nam poslužila dobra stara vremena devedesetih godina i želja da mijenjamo svijet oko sebe. S bezbroj ideja, velikim ambicijama, stvarali smo svijet iz mašte s onim što nam je bilo dostupno u tom trenutku. Danas, uz sveopću dostupnost svega materijalnog, nestalo je onog divnog osjećaja uzbuđenosti koji prati svaki dobar projekt. Stvari se rade šablonski i prema očekivanju okoline. Za potrebe video spota za Ninu sam kreirao nepostojeće komade, haljine koje to nisu, koristeći različite folije i ljepljive trake, stvarajući dojam couture haljina dostojnih svakog crvenog tepiha. Naravno, za njih je potrebna velika karizma, a taj urbani duh i spremnost na eksperiment je upravo odlika Nine Badrić s kojom sam uvijek rado surađivao na projektima, na kojima mi je prepuštala potpunu slobodu vizije", kaže Viktor. 

 

 

#newvideo #mijenjasevrijeme #ninabadric #dresstoimpress @viktordrago 👆🏻❤️

Objavu dijeli Nina Badric (@badrich)

 
"Vjerujem da će se sjajna atmosfera sa snimanja video spota osjetiti i u konačnom rezultatu te potaknuti ljude da mijenjaju svijet oko sebe, malim pomacima, postupcima kojima će promijeniti svoju bližu okolinu u mjesto dobre energije i pozitivnog duha. Svijet to istinski treba", otkrio nam je Viktor Drago.

 | Autor: Viktor Drago Viktor Drago

Uz izuzetno trendy i skupocjene stvari koje ima na sebi  poput čizama iznad koljena, snimajući video za svoju novu pjesmu, Nina zapravo najbolje nosi Viktorove unikatne haljine od crnih folija koje je po njezinom tijelu pričvrstio ljepljivim trakama domišljati stilist, koji je još jednom pokazao da stil ne košta ništa! Ili ga imaš ili ne, a Nina je pokazala da osim glasa i dobrog stasa – može na sebe staviti i 'vreće za smeće'  (industrijske folije), a da pritom izgleda sjajno! Dobar posao Viktora i Nine!
P. S. I možda bolje da ovo ne pokušavaš kod kuće.

 

 

#somepeoplearealwaysspecial @viktordrago ❤️#mijenjasevrijeme #ninabadric 😘

Objavu dijeli Nina Badric (@badrich)

 

Photo: Viktor Drago

Komentari 0