Stars

Pogledaj kako malena Stormi reagira na luksuzni poklon tete Kim

Još jednom je klan Kardashian - Jenner pokazao kako svojoj djeci želi priuštiti samo najskuplje

Video koji je 21-godišnja Kylie Jenner objavila na svom Instagram profilu zaintrigirao je javnost zbog dvije stvari. Prva je Louis Vuitton torbica koju je njezina 11-mjesečna kćerkica Stormi dobila na dar od tete Kim Kardashian, a druga je skupocjena fotelja na kojoj malena sjedi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Uz objavu Kylie je napisala: ''Tata je donio fotelju za Stormi, a curica je prebacila torbicu preko ramena...'', a mnogi pratitelji su komentirali kako je djevojčica slatka. Malena nije mogla sakriti oduševljenje torbicom koju očito smatra svojom novom igračkom. 

Zanimljiva priča stoji iz torbice koju je malena dobila. Kim je na svom Instastoryju objavila fotografiju na kojoj se nalazi 8 malih, identičnih torbica koje je kupila na nedavnom putovanju u Japanu. Cijena jedne je 1 100 dolara, odnosno 7 086 kuna. Uz njene dvije kćerkice, torbice su dobile i sve njezine nećakinje pa su se neki pitali za koga su preostale dvije i najavljuje li time možda spol djeteta koje Kim navodno očekuje. Kim je na Twitteru odgovorila da je ostavila jednu za sebe, a drugu za budućnost. 

 | Autor: Printscreen Printscreen

Za plišanu fotelju koju je djevojčici donio tata, reper Travis Scott, strani mediji pišu kako bi mogla biti procijenjena na oko 2,5 milijuna dolara. Ona je zapravo umjetničko djelo napravljeno od plišanih igračaka iza kojeg stoje grafiter KAWS i dizajnerska braća Humberto i Fernando Campana, donosi People Magazine. Pišu kako je fotelja limitirana verzija, a inače djela KAWS-a iznose od sto tisuća dolara pa do 2.5 milijuna dolara. Ni Kylie nije propustila priliku da se slika na fotelju, a uz sliku je napisala ''Raspoloženje cijelu 2019. godinu.''

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Možda vas zanima Baby boom u 2019! Kate Middleton čeka četvrtu bebu, baš kao i Kim Kardashian? Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0