Stars

Počeo je show 'Zvijezde pjevaju' - evo kakve su prognoze

  • Počela je osma sezona showa 'Zvijezde pjevaju'
  • Nastupilo je osam parova
  • U žiriju su se pojavila nova lica hrvatske glazbene scene
  • Jedan par posebno je oduševio

Nakon pet godina pauze, na program Hrvatske radiotelevizije vratio se glazbeni show 'Zvijezde pjevaju', inačica BBC-jevog showa 'Just The Two Of Us'. Riječ je o formatu u kojemu nastupa osam parova, a samo jedan član, odnosno polovica para je profesionalni pjevač odnosno pjevačica. Njihov nastup ocjenjuje žiri i daje im ocjene od jedan do 10, a svaka emisija završava eliminacijom jednog para.

Možda vas zanima Vraća se show 'Zvijezde pjevaju' pa smo se prisjetili nekih nezaboravnih trenutaka i porazgovarali s akterima Rubrika Life&style Life&style

Emisija je u Hrvatskoj počela 2007. godine i snimljena je u sedam sezona, a samo se jedan par nije promijenio tijekom svih ovih godina - voditeljski duo Barbara Kolar i Duško Ćurlić, kojima je prepuštena voditeljska palica i u osmoj sezoni.
 

Žiri se tijekom godina mijenjao, a ove sezone čine ga Danijela MartinovićMirela Priselac RemiValentina Fijačko Kobić i Miroslav Škoro. Žiri je pokazao svoju zabavnu i šaljivu stranu, ali i svoju stručnost i iskrenost. 
 

Show je otvorio ovogodišnji pobjednik na Dori, 18-godišnji Roko Blažević, koji je nastupio s pjesmom 'The Dream' (Kao heroj), no ovoga puta izveo ju je na hrvatskom jeziku.
 

Nakon toga natjecateljski dio otvorili su pjevačica Ivana Kindl i poznati lovac iz emisije 'Potjera' Krešimir Sučević-Mađeral s pjesmom 'Zvuci ulice'. Žiri je njihov nastup ocijenio s 22 boda od mogućih 40. PR stručnjak Krešimir Macan i Antonija Matković-Šerić nastupili su s pjesmom 'Up where we belong' i dobili su 21 bod. Najlošiji su bili Pero Galić i glumica Katarina Strahinić koji su za pjesmu 'Ni da mora nestane' dobili samo 20 bodova.
 

 

Repriza #zvijezdepjevaju HRT2 14:40 nedjelja

Objavu dijeli Krešimir Macan (@kmacan)

Najveću pažnju privukla je blogerica Ella Dvornik, koja je zaboravila tekst pjesme 'Feel it still' tijekom izvedbe s natjecateljskim partnerom Goranom Boškovićem, no unatoč tome dobili su 28 bodova. Dva boda lošiji bili su Bojan Jambrošić i televizijska producentica Ashley Colburn koji su pjevali baladu 'Princeza', kao i televizijski voditelj Frano Ridjan i Žanamari Perčić s pjesmom 'Ako me nosiš na duši'.
 

Najmlađi par u showu, glumica Tara Thaller i Dino Jelusić, oduševili su žiri izvedbom pjesme 'I can't stop loving you', za koju su dobili visoka 32 boda. Jedan bod više, a ujedno i najveći broj bodova, dobili su Jelena Radan i glumac Borko Perić s pjesmom 'All of me', a Danijela je za njihovu izvedbu rekla da je bila čarobna. 
 

 

Objavu dijeli Tara Thaller (@tara.thaller)

Prve eliminacije slijede već sljedeće subote, a najveća opasnost od ispadanja prijeti parovima koji su u ovoj emisiji dobili najmanje bodova - Ivani Kindl i Krešimiru Sučeviću Međeralu, Krešimiru Macanu i Antoniji Matković Šerić te Peri Galiću i Katarini Strahinić. S druge, pak, strane, vjerujemo kako su najbolje ocijenjeni parovi - Tara Thaller i Dino Jelusić te Jelena Radan i Borko Perić - sigurni. Osim ako ne podbace u sljedećoj izvedbi. 
 

Tri smo natjecateljice već vidjeli u prijašnjim sezonama - pjevačice Ivanu Kindl, Jelenu Radan i Žanamari Perčić. Ivana Kindl odnijela je dvije pobjede - u drugoj sezoni s partnerom Nikšom Kušeljom i u šestoj sezoni s partnerom s Goranom Navojcem, a nastupila je još u trećoj i u petoj sezoni. Jelena Radan nastupila je u prvoj, drugoj i petoj sezoni, a Žanamari Perčić u četvrtoj sezoni. Ovogodišnja članica žirija Danijela Martinović u prošloj je sezoni bila u ulozi natjecateljice pa iz prve ruke zna kako je kandidatima na pozornici. 

Vjerujemo kako nas čekaju još brojna iznenađenja, ali i odlični nastupi u showu. 

Photo: Miss7/Instagram/Facebook
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Norelinna

    Norelinna

    Umoran od stalnih pokušaja gubitka težine? Preporučujem najbolji alat za mršavljenje, pomogao mi je >>>> www.Takeslim.Com