Stars

Pobjednica Supertalenta je 18-godišnja Anatacha, očarala je pjesmom i posebnom životnom pričom!

  • Kraj Supertalenta pobjedu je donio 18-godišnjoj Anatachi Filimone koja je otpjevala pjesmu "My Kind Of Love"
  • Žiri i publiku oduševila je nastupom, a naša srca zarobila je posebnom životnom pričom i teškim djetinjstvom
  • Uz nju su u superfinalu bile i Siena Uremović i Tetiana Kundyk

Završilo je finale Supertalenta, a pobjednica osme sezone je 18-godišnja Anatacha Filimone koja je publiku oduševila pjesmom My Kind Of Love pjevačice Emili Sandé.

Od 12 najboljih koji su se našli u završnici, tri su djevojke ušle u superfinale, a uz Anatachu tu su bile i Siena Uremović i Tetiana Kundyk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NovaTV (@novatv_)

Predivan pobjednički nastup žiri je pohvalio, a budući da su se Anatachi emocije nakupile i zaboravila je tekst, rasplakala se, ali ju je  utješio voditelj Frano Ridjan. "Bila je prva liga i neće nitko skužit' ", rekao je i ohrabrio je. "I mi smo malo bez teksta, tko ima snage prvi progovoriti", nastavio je Igor, a prvi je svoje mišljenje dao Davor. "Svaki put kad se pojaviš ti si kao dijamant kojeg sve više brusimo i sve više sjajiš", rekao je.

 "To što se dogodilo tebi na pozornici, ne da nije greška, nego je nešto najljepše što ti se moglo dogoditi. Zašto si večeras ovdje? Zbog emocije", poručila joj je  Martina. "Učinila si nam dan bogatijim i ljepšim", zaključila je.

Možda vas zanima Poznato je prvo troje finalista Supertalenta, fanovi nezadovoljni ispadanjem mentalista i žene od gume Rubrika Life&style Life&style

Anatacha nije očekivala pobjedu. "Doslovno se tresem koliko je predobro. Hvala žiriju, posebno Martini koja mi je dala zlatni gumb i vidjela moj pjevački talent", rekla je nakon spektakularnog proglašenja. Publiku i žiri oduševila je još prvim nastupom i pjesmom I'll never love again.

"Ja sam stvarno bez teksta, ljudi kao što si ti su razlog zašto ova emisija vrijedi, i zašto ja sjedim ovdje, ti si jedna posebna osoba. Možeš ti ponekad imati emocije, ali one ne dolaze publici, a ja sam se zbog tebe naježio, ti si na sceni nevjerojatna, tvoja je emocija prekrasna", rekao je Janko Popović Volarić. "Ti si jedna posebna osoba", dodao je.

"Mene zanima na što si mislila da te okrenulo na suze, bi li podijelila to s nama?", upitala ju je oduševljena Maja Šuput. "Ne znam, oduvijek sam htjela uspjeti i čast mi je biti ovdje. Nisam mislila na ništa, samo sam se skoncentrirala na sebe i na to koliko mi je drago da sam dospjela do finala", rekla je Anatacha.

Možda vas zanima Tri brata blizanca na klaviru oduševila žiri Supertalenta i osvojila zadnji zlatni gumb: "Isuse, koliko su slatki!" Rubrika Life&style Life&style

Već je ranije i svojom životnom pričom zarobila srca gledatelja. Odrasla je u Drnišu, u nesređenim obiteljskim prilikama,a  s roditeljima, kako je i sama priznala, nema dobar odnos. Osim toga, zbog boje kože tijekom školovanja doživljavala je i vršnjačko nasilje.

"Umorna sam što sve moram sama. Moj život u Drnišu nije bio dobar niti kroz djetinjstvo niti sada. Imala sam mnogo loših trenutaka, bila sam maltretirana u osnovnoj i srednjoj školi zato što sam druge boje kože i imam drugačiju kosu. Jedino smo moja sestra i ja mulatkinje u mom gradu i mislim da taj grad nije za mene", iskrena je bila predivna djevojka. S tri godine mlađom sestrom živi u učeničkom domu u Kaštel Štafiliću, a pohađa srednju školu za prehrambenog tehničara.

Žiri u kojem su Maja Šuput, Janko Popović Volarić, Davor Bilman i Martina Tomčić od 12 su finalista izabrali troje za uži krug i o čijoj su sudbini dalje odlučivali gledatelji. U superfinalu su uz Anatachu bile su i 18-godišnja Siena Uremović, australka hrvatskih korijena, koja je publiku i žiri očarala svojim plesnim iskustvom i Ukrajinka Tetiana Kundyk koja je ponovno oduševila akrobacijama i plesnim pokretima.

Photo: Instagram / Nova TV

Komentari 0