Stars

Imamo nove finaliste Supertalenta: Ukrajinka je ponovno sve ostavila bez daha, ovo izgleda nestvarno!

  • Sinoćnja treća polufinalna večer Supertalenta za troje je natjecatelja značila prolazak u samo finale
  • Žiri i publiku svojim su talentom oduševili Tetiana Kundyk, Fabijan Kovačević i Lucija Šarčević
  • Tetianu Kundyk mnogi već proglašavaju pobjednicom showa

U finale popularnoga televizijskog showa Supertalent prošlo je još troje natjecatelja.Tetiana Kundyk, Fabijan Kovačević i Lucija Šarčević oduševili su žiri svojim nastupom i dobili priliku pokazati se u samoj završnici.

U ovoj trećoj polufinalnoj večeri nastupalo je deset natjecatelja: Tetiana Kundyk, Trio Šubarić, Lucija Šarčević, Fabijan Kovačević, Jakov Jozinović, Polkaholiki, Šćepan Stojanović, Antonija Čelan Karuza , Plesni klub Seven i duo Greta i Lara.

Ukrajinku s engleskom adresom, Tetianu Kundyk, mnogi već smatraju pobjednicom sezone, a i ovaj je put publiku, ali i žiri zadivila svojim plesnim umijećem na žici. Još je audicijskim nastupom Tetiana gledatelje oduševila svojim talentom, a zahvaljujući Davorovom zlatnom gumbu odmah je završila u polufinalu.

Možda vas zanima Poznato je prvo troje finalista Supertalenta, fanovi nezadovoljni ispadanjem mentalista i žene od gume Rubrika Life&style Life&style

U polufinalu je izvela opasnu točku koja je započela plesom na svili, a nakon toga je balansirala na žici s povezom na očima. "Jako mi se svidio povez za oči, svidjela mi se muzika, svidjeli su mi se novi elementi koji su ubačeni i svila. Svidjelo mi se sve! Ovo je bio nastup za dosta osjetila i ja sam oduševljen“, rekao je Davor, dok je ostatak žirija potvrdio da joj se smiješi titula finalistice, a čak i pobjednice showa.

Žiri je oduševio i  talentirani 12-godišnji Fabijan koji je pjevao hit Kiće Slabinca Inati se Slavonijo. Simpatični obožavatelj slavnoske tradicije razdragao je publiku, a Maja mu je poručila da je pravi show i da ga ljudi vole.

Možda vas zanima Pogledaj kakvu je haljinu Maja Šuput odjenula za polufinale showa - spektakularna je! Rubrika Stars Stars

"Imaš taj faktor X i ti to već sada znaš. Već si sada svjestan koliko manipuliraš i nama i publikom, a izabrao si još k tome pjesmu koju narod silno voli. Ja bih te došla gledati na bilo koji nastup i što se mene tiče dobrodošao si na ovoj pozornici uvijek", rekla mu je Maja.

Posebnu pohvalu dobila je 18-godišnja Lucija Šarčević koja je otpjevala Gibonnijevu pjesmu Libar. Martina Tomčić nazvala ju je boginjom glazbe. Emocija i ovog nastupa osigurala joj je mjesto u finalu. „Ja sam doista cijelim svojim bićem sigurna da je svaki čovjek ispred malih ekrana i ovdje u publici dobio poruku koju je Gibonni svima nama htio dati“, poručila joj je Martina.

Sljedeća nas polufinalna večer očekuje za tjedan dana, a u finalu su ostala još samo tri mjesta.

Photo: Instagram@realbryannaalexis

Komentari 0