Stars

Pljačkaši upali u dom Davida i Victorije Beckham dok je obitelj spavala, evo što su im ukrali

  • Obitelj Davida i Victorije Beckham bila je žrtva provable
  • U njihovu kuću u Londonu lopovi su provalili dok su članovi obitelji bili unutra i spavali
  • Nije ukradeno ništa od sentimentalne vrijednosti za obitelj

U londonski dom Davida i Victorije Beckham navodno su provalili lopovi dok je slavni par zajedno s kćeri Harper spavao u svojoj kući. David (46) i Victoria (47) nisu bili svjesni provale koja se odvijala dok su spavali na katu.

Pljačku je otkrio njihov sin Cruz (17), nakon što se vratio iz noćnog izlaska s prijateljima te pronašao razbacanu spavaću sobu za goste kao i staklo od razbijenog prozora, prenosi The Sun.

Nakon toga je obavijestio Davida te su pozvali policiju te počeli pretraživati kuću vrijednu 40 milijuna funti. Pljačkaši su navodno ukrali tisuće funti vrijedne dizajnerske predmete te tehnološke uređaje. 

Možda vas zanima Victoria Beckham jasno poručila suprugu Davidu što misli o njegovom tijelu Rubrika Stars Stars

I dvije druge kuće u susjedstvu također su opljačkane iste noći pa se sumnja kako iza svih provala stoji organizirana kriminalna skupina koja targetira domove u imućnim kvartovima.

Obitelj Beckham je potresena nemilim događajem, a izvor je izjavio kako su “Beckhamovi žrtve profesionalnih lopova koji djeluju na tom području”. Srećom, provalnici su uspjeli proći kroz samo jednu sobu prije nego što su pobjegli te nisu Beckhamove otuđili za stvari za koje su “posebno sentimentalno vezani”.

Policija pregledava snimke sigurnosnih kamera, a njihov glasnogovornik za The Sun je izjavio kako je nekoliko predmeta ukradeno, da još nije uhićena nijedna osoba te da se istraga nastavlja.

Možda vas zanima Nova dizajnerska kreacija Victorije Beckham na udaru kritika: “Izgleda kao da ima ogromnu mrlju od juhe” Rubrika Moda Moda

 

Photo: Instagram @davidbeckham

Komentari 0