Stars

Pitali smo slavne cure: Biste li nosile 'ružne' cipele Victorije Beckham?

Bivša 'spajsica' izbacila je novu kolekciju cipela o kojoj ne znamo što bismo mislili pa smo pitali neke naše poznate dame, među kojima i cijenjenu dizajnericu, sviđaju li im se. A tebi? I bi li ih nosila?

U životu bivše 'spajsice', danas poznate modne kreatorice Victorije Beckham sve nekako izgleda super. Može se pohvaliti zgodnim suprugom, proslavljenim nogometašem Davidom Beckhamom, i uspješnom djecom čije slike svakodnevno stavlja na svoj Instagram profil.

 | Autor: Instagram Instagram Baš su joj oni bila glavna podrška na njujorškom tjednu mode gdje je predstavila svoju kolekciju za jesen/zimu 2018 godine. No osim sretne obitelji Beckham koja je s ponosom pratila maminu kolekciju iz prvog reda, mnogima je za oko zapelo nešto drugo! Mnogi tvrde - ne tako lijepo.

Naime, dok su modeli šetali pistom – svi su gledali u cipele! Može li to doista postati novi trend jer ih je lansirala jedna od najutjecajnijih žena u svijetu mode!? A kako domaće trendseterice gledaju na ove čudne cipele? Hm...čini se, ne baš blagonaklono.

 

#VBAW18 #NYFW

Objavu dijeli Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Maja Šuput, pjevačica

 | Autor: Instagram Instagram

"Nastavlja se trend ružnih cipela koje će očito postati hit. Volim tu novu modu ravnih cipela jer je zaista puno lakše koračati udobno, ali se u ovom zaista ne vidim. Jednostavno nije sve za svakoga, tako i ova cipela nije za mene sigurno. Sigurna sam da ćemo ih u predstojećim danima viđati na Instagramu raznih influencerica, ali ja ću ove ipak preskočiti".

 

Lana Jurčević, pjevačica

 | Autor: Instagram Instagram

"Meni je fora sve što je neobično. Meni ne bi stajale, ali oni koji to znaju isfurati, a ima ih, bili bi kul i svoji. Gore od 'ružnih' cipela mi je kad cijeli grad ima iste".

Iva Leko, model

 | Autor: Instagram Instagram

"Čak i nisu loše, na prvu izgledaju jako neobično, što ih duže gledam, više mi se sviđaju. Mogu se jako dobro isfurati, iako one nisu moj stil. Da su na petu, onu deblju i punu, možda bih i dobila želju da ih probam i kupim".

Matija Vuica, modna kreatorica

 | Autor: Instagram Instagram

"Uopće mi se ne sviđaju i potpuno su mi nerazumljive. Jasno mi je da neke žene nose cipele tipa mokasine pa u toj varijanti (koju osobno ne volim) čak i postoje neke simpatične, no ne vidim koja bi žena - osim da se priča - obula tako neženstvenu cipelu koja ima potpuno suvišan i prevelik dodatak (čitaj propeler) kojim mete cestu, čini stopalo preširokim, odvlači pažnju od bilo koje odjevne kombinacije  i slično. No, sigurna sam da će biti takvih možda i na našim ulicama".

 

Photo: None

Komentari 0