Stars

Pitali smo domaće zvijezde koje su im mudre savjete dale njihove mame - evo što su nam rekli

  • Majčin dan se službeno obilježava druge nedjelje u svibnju, ali za nas majčin dan svakog je dana
  • Nazvali smo naše domaće zvijezde da podijele s nama najdraže savjete koje su njima dale njihove mame
  • Nedi Parmać mama je često znala reći: "Tko te voli takvu, voljet će te uvijek. Tko te takvu ne voli, neće nikad"

Mama je naša najbolja savjetnica, najbolja kuharica, pouzdano rame za plakanje, a i jedina uspije pronaći stvari koje ti ne možeš pronaći mjesecima. Makar tvoja možda nije završila medicinu, njezinim doktorskim savjetima najviše vjeruješ kad si bolesna, a njezina utjeha ne prolazi dobnu granicu. No, što si starija, počinješ uviđati i da su oni dosadni savjeti koje ti od malena pokušava usaditi zapravo potpuno istiniti. Htjela ti to priznati ili ne, mama je gotovo uvijek u pravu. 

Možda vas zanima Mama ti je cijelo vrijeme lagala! Smiješ slobodno pojesti košticu lubenice i gledati u križ Rubrika Život Život

Vodeći se tom mišlju, porazgovarali smo s našim poznatim glumcima, pjevačima, radijskim voditeljima, influencerima, a sve u cilju kako bismo na jednom mjestu sabrali što više maminih mudrosti.

Bojanu Jambrošiću su mamini savjeti bili najpotrebniji u stresno vrijeme započinjanja karijere kada mu je bila veliki oslonac i podrška. "Kad sam tek krenuo s karijerom, bilo je puno negativnih komentara kojima sam u početku pridavao previše pažnje. Na to mi je mama uvijek govorila da se ne obazirem negativne ljude i komenatre, da  uvijek gledam pozitivno i radim ono što najbolje znam". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BojanJambrosic (@bojanjambrosic) on

Simpatična voditeljica Ivana Mišerić nam je otkrila da nju mama nikad nije previše 'pilala' i da joj je uvijek ostavljala prostora da se samostalno razvija u osobu koja treba postati. "Nas dvije smo bliske i mama mi je velika podrška no nikad nismo imale odnos da me nešto posebno savjetuje. Više su to bile neke praktične stvari tipa 'Pazi na novce, ne troši puno i ne kupuj gluposti!', smije se Ivana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Miseric (@ivana_miseric) on

Neda Parmać nam je rekla kako je njezina mama imala veliku ulogu s prihvaćanjem njezina vlastitog karaktera. "Obzirom da imam jedan , ajmo tako reći, neobičan karakter, mama bi mi uvijek govorila da prihvatim sebe takvu kakva jesam. Rekla bi mi: 'Sine, tko te voli takvu, voljet će te uvijek. Tko te takvu ne voli, neće nikad", na što se nadovezala i mama Anite Dujić koja joj je uvijek govorila da jednostavno bude svoja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Čudna Tetka (@nedaparmac) on

Lucija Lugomer je od svoje mame usvojila veoma važan savjet po kojem se nastoji voditi u životu. "Mama bi mi govorila da uvijek snosim odgovornost za svoje poteze u životu. Uvijek se pokušavam sjetiti da je odgovornost dobra stvar i da od nje ne treba bježati. To je nešto što i dalje učim svaki dan".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUCIJA LUGOMER (@lusiluer_plussizemodel) on

Damir Kedžo nam je rekao da je za njega svaki dan majčin dan, a savjet koji mu se najviše urezao u pamćenje je onaj ekonomske prirode. "Vjerujem da je apsolutno svaki dan majčin dan. Počevši od toga da nas majke nose i donose na ovaj svijet, mislim da su one, svjesno ili nesvjesno, zaslužne za baš sve naše ključne osobine i odluke. Majka je jedina osoba na svijetu koja je uvijek i baš uvijek uz svoje dijete, kakve god situacije nam život donosi, a savjet koji tek sad dobro razumijem je: 'Sine, ne troši novac bezveze!' - smije se Kedžo i dodaje: "Svim majkama želim sretan Majčin dan!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Damir Kedzo Official (@damirkedzo) on

Zlatni mamin savjet simpatične pjevačice Zsa Zse ju je spasio u mnogim situacijama. "Kako sam ja uvijek na sve strane, a uz to i užasno nestrpljiva, uvijek se sjetim mame kako govori 'Strpljen, spašen'. Kad sam na iglama zbog nečeg, uvijek se sjetim toga".

Možda vas zanima Razdvojili su ih još u vrtiću, ali ih je sudbina ponovno spojila, a ljubav 22 godine kasnije odvela do braka Rubrika Život Život
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZSA ZSA (@zsazsa_music) on

Antonija Stupar Jurkin o odgovoru nije razmišljala ni trenutka i veselo je 'ispalila': "Ono što je meni mama govorila je da osmijeh otvara sva vrata. Ta mi je najdraža. Uvijek kad si nasmijan i dobre volje, uvijek ćeš bolje proć što god da ti se događa u životu".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antonija Stupar Jurkin (@antonija_stupar_jurkin) on

 

Savjet mame Lane Klingor-Mihić potpuno je majčinske prirode i pomogao joj je da prihvati majčinstvo kao prirodni proces u kojem ne treba bespotrebno paničariti. "Rekla mi je da onog trena kad postanem majka, da ću točno znati što je najbolje za moje dijete i da slušam sebe i majčinski instikt".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Klingor Mihić (@lanatheklingor) on

Pamela Ramljak se nije odmah mogla odlučiti za samo jedan dobar savjet, a na kraju je izdvojila ovaj: "Mama mi je dala puuno odličnih savjeta, ali jedan mi se posebno urezao, a to je da ne prodajem svoj stan tako da se uvijek imam gdje vratiti, što mi se u prošlom braku pokazalo 'točno u sridu' savjetom. Mame znaju najbolje i prije nas samih".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P A M E L A (@pamelaramljak) on

I kod naših su blogerica mamini savjeti urodili plodom i oblikovali ih u uspješne i radišne osobe kakve su danas. Dora Predojević nam je rekla koji je njezin najdraži: "Najbolji savjet koji sam dobila od svoje najljepše i najbolje majke na svijetu jest: 'Uvijek gledaj ono što imaš, a ne ono što nemaš i uživaj u svakom trenutku'.  I zahvaljujući tome i njoj sam takva osoba kakva jesam danas".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dora Predojevic (@dorica505) on

"Najbolji savjet koji mi je dala moja majka je da se trud i rad uvijek isplate. Mama mi je doktorica po struci i veliki je radnik. Ona je toliko predana svom poslu da doslovno do svoje 60-te nije otišla na bolovanje. Usadila je u mene ljubav prema radu, odgovornost i poštenje. Puno puta od nje čujem koliko voli svoj posao, baš kao što i ja svaki dan pričam o svom poslu. Hvala ti mama!", otkrila nam je Maša Zibar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lifestyle vlogger 📽 (@mashinthebeauty) on

Photo: None

Komentari 0