Stars

Pierce Brosnan ponosan je na svoja dva sina, evo čime se bave i jesu li tako šarmantni kao i njihov otac

  • Brojni fanovi tajnog agenta 007 složit će se da je poznati irski glumac pojam savršenog Jamesa Bonda 
  • Također, mnogi Brosanana smatraju za jednog od najšarmantnijih muškaraca na svijetu
  • Od nas je dobio veliki plus prekrasnim zaštitničkim odnosom prema svojoj supruzi, a danas na Dan očeva zaradit će i još jedan zbog uloge ponosnog tate

Jabuke ne padaju daleko od stabla, a takav je slučaj i sa sinovima Piercea Brosnana, Dylanom (25) i Paris (21). Pierce Brosnan ima ukupno petero djece iz svoja dva braka s Cassandrom Harris i Keely Shaye Smith; Dylan i Paris su djeca iz njegovog posljednjeg braka. 

Glumac Patrick Dempsey iznenadio je sve svojom drastičnom promjenom izgleda Možda vas zanima Patrick Dempsey obojio je svoju kosu u platinasto - i izgleda neprepoznatljivo! Rubrika Stars Stars

Dylan i Paris lani su krasili naslovnicu GQ Korea, ali to nije prvi put da su u središtu pozornosti. Naime, Dylan ima bend 'Raspberry Blonde' dok je Paris uspješan umjetnik, slikar. Sinovi Jamesa Bonda također imaju prekrasne djevojke: Dylan hoda sa slikaricom Avery Wheless, dok je Paris u vezi s Alexom Lee-Aillon, koja je hodala s Brooklynom Beckhamom prije nego što je oženio Nicolu Peltz.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @paris.brosnan

Dylan  i Paris odrasli su na vrhuncu očeve slave i prisjetili su se da ih je kroz sve to naučio puno o „pripremi, strasti, samopouzdanju, dolasku na vrijeme“. Dylan je u intervjuu za GQ podijelio najvažniju lekciju koju je naučio od svog oca nominiranog za Zlatni globus: „Nemoj se bojati ismijavati samoga sebe.“ 

Sretno djetinjstvo

Kao djeca odrastali su na filmskim setovima te u obiteljskoj kući u Kauaiju na Havajima, prije nego što su se tijekom tinejdžerskih godina preselili u Los Angeles. 

Život na Havajima pamte kao najnormalnije razdoblje u životu, a Dylan ga uspoređuje s filmom 'Stand By Me': „Gomila djece koja trče po šumi, traže nešto za raditi, voze se biciklima ulicom, idu u špilje i plivaju, surfaju i slično“, izjavio je. Također se našalio da su drugi učenici bili zaintrigirani njegovim stalnim nestancima iz škole, jer je njegova obitelj putovala na različite projekte njegova oca. „Djeca bi rekla: 'O, da, ti si taj tip. Išao sam s tobom u peti razred otprilike tjedan dana i onda si otišao'“, prisjeća se. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @paris.brosnan

Neke od njihovih najdragocjenijih zajedničkih uspomena bilo je istraživanje Brosnanovih filmskih setova. Premda su obojica često bili iza kamere na snimanjima svog oca, on ih je odvraćao od bavljenja glumom. „Samo zato jer je to jako težak posao“, rekao je glumac. „To je križ koji treba nositi. Gradiš i uništavaš sam sebe.“ 

Akademska karijera 

Unatoč reflektorima Hollywooda i slavnoj obitelji, i Dylan i Paris ozbiljno se bave svojom akademskom karijerom. Dylan ima sveučilišnu diplomu na USC School of Cinematic Arts gdje je diplomirao u svibnju 2020. godine. Paris je također viđen na očevom Instagram računu kako nosi maturalnu kapu i haljinu. Kako je fotografija datirana prije otprilike tri godine, možemo pretpostaviti da je s njegove mature. Paris je 2019. studirao u filmskoj i TV školi Loyole Marymount.

Daroviti umjetnici

Paris je umjetnik poput svog oca. Nastavio je karijeru u umjetnosti nakon što je završio školu: „Uvijek sam želio biti umjetnik, slikar. Počeo sam kao umjetnik pripravnik u malom studiju u južnom Londonu.“ Paris je imao svoju prvu izložbu na kojoj su bile izložene njegove slike u Art Basel Miamiju 2021 godine., zajedno s radovima svog oca.

U međuvremenu, Dylanova sklonost umjetnosti naginje prema glazbi. Ima bend koji se zove 'Raspberry Blonde'.

Filantropi i ambasadori

Čini se da je filantropija uobičajena tema u kućanstvu Brosnan. Pierce i njegova supruga Keely Shaye Smith oboje su aktivisti, koproducenti dokumentarnog filma 'Poisoning Paradise', koji govori o prosvjedu Havaja protiv zabranjenih pesticida.

Paris je također snimio dokumentarac. Njegov film govori o njegovom posjetu Šri Lanki, nastao u ime Feeda & Clarinsa. To je brand čiji prihodi idu za ublažavanje gladi školaraca diljem svijeta. Na svakoj kupljenoj vrećici napisan je broj koji označava koliko ljudi se nahrani po kupovini.

Braća su također imenovana ambasadorima Zlatnog globusa 2020. godine. Dylan je u intervjuu rekao: „Ponosni smo što nastavljamo ostavštinu svog oca dok se pridružujemo nevjerojatnom popisu prethodnih ambasadora Zlatnog globusa, od kojih su mnogi nastavili slijediti vlastite snove u industriji zabave.“ 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @paris.brosnan

Obojica su modeli

Obojica su vrlo visoki - Dylan je visok 191 cm, a Paris 185 cm – pa nije ni čudo da su prošetali modnom pistom. Dylan je imao dvije šetnje pistom, a posljednja je bila 2020. godine za Moschino. Također se pojavio u nekoliko editorijala, jedan s Karlie Kloss, a bio je i na četiri naslovnice časopisa.

Paris se vrlo aktivno bavi i modelingom i prošetao je pistom na nekoliko modnih revija. Zapravo, GQ Korea naslovnica s njegovim bratom njegova je druga naslovnica. Njegova prva je bila za izdanje iz rujna 2019. godine. 

Možda vas zanima Zato ga obožavamo: 5 priča koje dokazuju da je Keanu Reeves pravi frajer Rubrika Life&style Life&style
Photo: Pixsell

Komentari 0