Stars

Petra Nižetić i Marijana Batinić sjajno su se provele kod Nevene Rendeli, a bilo je i škakljivih pitanja!

  • U drugoj emisiji talk-showa 'miss7 Friday live s Nevenom Rendeli i gostima' voditeljica je iz svog online dnevnog boravka ugostila Petru Nižetić Mastelić i Marijanu Batelić
  • Poznati voditeljski dvojac Neveni je ispričao kako proživljavaju ovo stresno razdoblje, ali zabave nije nedostajalo u simpatičnom prisjećanju davnih vremena
  • Tako se po uzoru na emisiju ''Sexpresso'' u vrućem stolcu našla Marijana, a škakljivim pitanjima ''izrešetala'' je kolegica i prijateljica Petra

Sigurni smo da si prošli petak uživala u prvom online showu našeg novog projekt 'miss7 Friday live s Nevenom Rendeli i gostima' u kojem je naša poznata voditeljica u svome dnevnom boravku preko video chata ugostila kolegicu Barbaru Kolar. Na pretresanje aktualnosti u opuštenom razgovoru Nevena Rendeli Vejzović ovaj petak pozvala je poznati voditeljski dvojac Petru Nižetić i Marjanu Batinić. Dobre raspoložene i na sigurnoj distanci iz svojih domova, tri mame i jedna trudnica podijelile su svoja iskustva u novonastaloj situaciji, ali i prisjetile se davnijih vremena u svojoj dugogodišnjoj voditeljskoj karijeri. 

Možda vas zanima "Postajem party animal" rekla je Barbara Kolar Neveni Rendeli u showu 'miss7 Friday live' Rubrika Stars Stars

Marijana je pronašla utočište u seoskoj idili

Marijana Batinić, koja se nalazi u petom mjesecu trudnoće, ispričala je kako s obitelji nakon potresa sigurnije utočište pronašla u malom selu u Dalmatinskoj zagori, gdje je provela mjesec dana karantene. ''Radilo se o seoskoj idili, a čak smo na trenutke zaboravili i na koronu i na potres i sve što se događalo'', rekla Marijana i dodala kako je vrijeme ''ljubavi na selu'' prošlo brzo, uz ''poneko raduckanje'' i zapravo se nije imala na što potužiti osim na trudničke tegobe. 

Prisjetila se i dana kada ju je u svome domu u Zagrebu zatekao veliki potres i navela kako je to bio posebno stresan dan u kojem je imala dva highlighta.  

''Prvi je bio da sam krenula oprati zube. Izašli smo van, još nije bio drugi potres, a taj dan smo najdalje parkirali od Primorske ulice gdje živimo. I dok smo se kretali prema autu Ena viče u tom cijelom kaosu viče: ''Ali mama, moramo se vratiti kući, počet će mi Lavlja straža'', prisjetila se Marijana stresne situacije, danas sa smiješkom''. 

Marijana se dotaknula i svog posljednjeg putovanja u Portugal, a kako sva ''svoja putovanja ''ocjenjuje kroz želudac'', ovu živopisnu zemlju ocijenila je pozitivnom, iako su je tada već pomalo mučile trudničke tegobe. 

Preko bare za Petra doživljava sve emotivnije

Nakon Portugala voditeljskom dvojcu pridružila se i voditeljica Petra Nižetić Mastelić iz San Francisca, koja vrijeme provodi uglavnom kod kuće sa svojim suprugom i sinčićem. S obzirom na epidemiju korona virusa, Petra kaže kako je redovito praćenje vijesti uzrokovalo anksioznost te se sasvim posvetila obitelji za vrijeme karantene koja će u SAD-u potrajati još neko razdoblje. Vrijeme krate povremenim šetnjama, a kaže kako će posjetiti Hrvatsku čim situacija to dozvoli.

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial

Situaciju oko potresa doživljava vrlo emotivnom, a čak je navela kako joj Zagreb nedostaje više od Splita. ''S obzirom na potres, plakala sam cijeli dan i doživjela sam šok. Muže se ustao na wc i vidio je što se događa u Zagrebu, ali me nije htio buditi. Ujutro me dočekao s vijestima, rekao je da je bio veliki potres, da se čuo sa svima u Zagrebu i da su svi naši ok. Kad sam na drugom kraju svijeta sve emotivnije proživljavam'', navela je Petra. 

Marijana pod paljbom vrućim pitanjima

Nevena je gošće prisjetila na emisiju 'Sexpresso'' u kojoj je voditeljski dvojac jednom prilikom vrućim pitanjima ''izrešetao'' i Nevenu. Ovaj put u vrućem stolcu našla se Marijana, a pitanja je postavljala Petra. Poznata trudnica priznala je da joj nije bilo lako, a pritisak je bio i veći, jer je i njezina mama Vera gledala Show.

Voditeljice su se prisjetile i davnih vremena, modnih izdanja i trendi frizura, a posebno su se nasmijale fotografiji na kojoj je Marijana imala kovrčavu kosu. ''Stavila sam trajnu, koliko sam bila munjena'', opisala je Marjana svoju ''modnu eskapadu'' koju je njezina prijateljica Petra opisala fenomenalnom. ''Ti voliš sve moje retardirane faze'', poručila je prijateljici Marijana. 

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial

U ugodnom društvu voditeljicama je vrijeme brzo proletjelo, a koliko ima je bilo zabavno možeš otkriti u snimci druge emisije 'miss7 Friday live s Nevenom Rendeli i gostima' koja je dostupna je na Facebook stranici miss7 i missBlog kao i YouTube kanalu i na miss7 Instagramu.

Moramo priznati kako se posebno radujemo idućem petku jer nas, sudeći prema prve dvije epizode, očekuje mnoštvo dobre zabave. Ovaj show sjajno je rješenje da privremeno odagnamo misli s cjelokupne situacije koja nas je zadesila te dio vremena posvetimo same sebi. Stoga, vidimo se i idućeg petka u 20 sati. S nestrpljenjem iščekujemo tko će to idući stići Neveni u goste!

Photo: Screenshot/aperolspritzofficial

Komentari 0